O bunică cu 7 nepoţi, femeia care poate deveni Prima Doamnă a Franţei

Emmanuel Macron (39 de ani) era adolescent când i-a spus profesoarei sale că într-o zi o va lua de soţie. La 64 de ani, Brigitte Trogneux poate deveni acum Prima Doamnă a Franţei.

O bunică cu şapte nepoţi, Brigitte Trogneux ar putea să devină următoarea primă doamnă a Franţei, dacă soţul său, Emmanuel Macron, care are prima şansă potrivit sondajelor de opinie, va câştiga turul al doilea al alegerilor prezidenţiale franceze, pe 7 mai.

Ziarul britanic Daily Mail a publicat ieri în premieră mai multe fotografii care îl prezintă pe Emmanuel Macron la vârsta de 15 de ani, în timp ce o săruta pe obraz la finalul unei reprezentaţii teatrale pe Brigitte Trogneux, profesoara cu 25 de ani mai mare decât el care i-a devenit ulterior soţie.
În aceste imagini, Emmanuel Macron era un simplu adolescent şi o săruta pe obraz pe Brigitte Trogneux, care avea atunci 40 de ani, după un spectacol de teatru organizat într-un liceu, în mai 1993.

Brigitte Trogneux, în prezent în vârstă de 64 de ani, era profesoară de dramaturgie în liceul în care studia Emmanuel Macron.

Acum el este candidatul clasat pe primul loc în primul tur al alegerilor prezidenţiale din Franţa, organizate duminică. Potrivit ultimelor sondaje, Emmanuel Macron ar putea să devină astfel cel mai tânăr preşedinte din istoria modernă a Franţei.

Noile imagini au apărut la puţin timp după ce presa a difuzat o înregistrare video în care Brigitte Trogneux pare să sugereze că soţul său este un bărbat pasional. Un reporter a întrebat-o pe Brigitte Trogneux, în 2016, dacă Macron este un politician bun, iar soţia lui a răspuns: "Nu există niciun domeniu în care el să nu fie bun".

Cei doi s-au întâlnit prima dată atunci când Macron avea vârsta de 15 ani, iar adolescentul de atunci i-a făcut o promisiune directă fostei sale profesoare.
"La vârsta de 17 ani, Emmanuel mi-a spus: «Indiferent de ce vei face, mă voi căsători cu tine!»", a dezvăluit Brigitte Trogneux, în 2016, pentru revista Paris Match, în 2016.

Relaţia lor a început după ce Macron a jucat într-un spectacol de teatru regizat de Brigitte Trogneux, pe când el avea 18 ani şi studia la un liceu privat iezuit din Amiens, un oraş din nordul Franţei. Brigitte purta atunci numele de familie Auziere, era o femeie căsătorită, avea trei copii şi coordona activitatea unui club de teatru.

Pasionat de literatură, Macron voia să devină scriitor şi era membru al acelui club. Apoi, el s-a mutat la Paris pentru ultimul an de liceu.
Vorbind despre acea perioadă, Emmanuel Macron a făcut următoarea dezvăluire: "Ne sunam tot timpul, petreceam ore întregi la telefon, vorbeam foarte mult la telefon".

Într-un documentar televizat, Brigitte Trogneux a spus: "Puţin câte puţin, el a învins toate împotrivirile mele, într-o manieră incredibilă, cu multă răbdare."

"El nu era un adolescent. Avea o relaţie de egalitate cu ceilalţi adulţi", a mai spus Brigitte în acelaşi documentar.

În cele din urmă, Brigitte s-a mutat în capitala Franţei pentru a fi alături de Emmanuel Macron şi a divorţat de soţul ei. Emmanuel şi Brigitte au rămas de atunci împreună, relatează Daily Mail.

Cei doi s-au căsătorit în 2007.
Brigitte n-a preluat numele de familie al soţului ei, dar l-a sprijinit permanent, inclusiv în campania electorală. "Nu o ascund de lume. Este aici, în viaţa mea, a fost întotdeauna", a declarat Emmanuel Macron săptămâna trecută pentru un post de televiziune francez.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dragos ion pe 28 Apr 2017, 18:14
    macron Presedinte

    Asa v-ar place voua sa iasa macron Presedinte, dar totodata va este teama ca nu-i asa si devine Le Pen Presedinte si va strica socotelile. M-as bucura foarte mult sa se ducă dracului globalismul asta pe care-l doriti atat de mult iar statele europei sa devina suverane si nu sclavagiste.

    1
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod