Cele mai neobişnuite toalete publice: Doar în Tokyo vezi aşa ceva!

Un japonez a căutat şi a fotografiat timp de un an cele mai ciudate toalete publice din capitala ţării sale. Tokyo se dovedeşte încă o dată un oraş unic.
Japonezii sunt renumiţi pentru obsesia lor în privinţa igienei şi a curăţeniei toaletelor, pe care le-au dotat cu cele mai noi tehnologii- - uşi care se închid şi se deschid singure, senzori şi chiar funcţii de masaj. Nu doar că au grijă ca aceste spaţii să se afle în stare perfectă tot timpul, dar par că îşi dau silinţa ca ele să fie cât mai neobişnuite cu putinţă. O demonstrează şi un cont de Instagram care documentează cele mai ciudate toalete din Tokyo.

Hidefumi Nakamura a înfiinţat pagina toilets_a_go_go pe această reţea de socializare, iar imaginile pe care el le postează arată cât de multe toalete cu un design neobişnuit se găsesc în capitala niponă.

După un an în care a postat imagini pe acest cont, Nakamura spune că este atras de diversitatea toaletelor japoneze, care au evoluat la o formă de artă.
Pentru o ţară ca România, a cărei capitală nu străluceşte deloc la acest capitol, ceea ce vedem în Tokyo ne arată o dată în plus cât de mare este distanţa care ne separă de această civilizaţie. Şi nu distanţa geografică e problema în cauză...
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod