Cele mai jenante amintiri: 15 imagini din tinereţe care stârnesc râsul

Toţi avem măcar o poză din copilărie sau din adolescenţă cu care nu ne mândrim şi pe care am vrea s-o ţinem doar pentru noi. Unii n-au însă nimic de ascuns.
Ceea ce pentru unii e motiv de ruşine, pentru alţii este un prilej bun de distracţie şi de puţină autoironie. Imaginile vechi din copilărie sau din adolescenţă ne demonstrează că nu întotdeauna ceea ce este acum la modă va fi la fel şi peste 20 de ani. E doar o fază care trece şi pe care acum o privim cu alţi ochi, însă atunci ni se părea supertare. Cu timpul, înţelegem că vremurile se schimbă, oamenii se schimbă, moda evoluează şi astfel ne trezim peste ani cu nişte secvenţe în care părem din alt film.

Site-ul Bored Panda şi-a rugat cititorii să trimită poze din copilărie sau din tinereţe pe care le regretă cel mai mult.
O mulţime de oameni au dat curs invitaţiei, postând imagini care stârnesc hohote de râs. Unii au nişte ţinute hazlii, alţii sunt tunşi anapoda, alţii au o postură comică. Dar important e că au curaj să ni le arate şi nouă.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod