Cele mai frumoase poze editate în Photoshop: 14 imagini „neserioase“

Uneori, fotografia devine prea serioasă şi e nevoie de o abordare diferită, mai relaxată, consideră un tânăr care a dus această pasiune la alt nivel.
James Popsys s-a săturat de fotografiile serioase. Nu are nimic împotriva imaginilor puternice, excelent realizate, memorabile, dar el crede că sunt prea serioase şi că e nevoie şi de puţin amuzament, aşa că are o altă abordare.

Munca lui în domeniul fotografiei este, de fapt, mai mult o joacă. Îi place să se joace cu imaginile, cu simbolurile, cu mesajele, să amestece ironia cu cadrele sobre şi să obţină contraste amuzante. Foloseşte editarea în Photoshop, dar o face cu obiectivul declarat de a transmite nişte imagini inedite.


James a lucrat îndeosebi la Londra, Sydney şi în Noua Zeelandă, unde a petrecut mai mult timp, iar pagina lui de Instagram, deşi are doar 1.394 de admiratori, este doldora de imagini spectaculoase, pe care le-a creat cu multă imaginaţie. Iată câteva dintre acestea, publicate de Bored Panda.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod