Cele mai frumoase fotografii făcute cu drona în 2017

Reţeaua de socializare Dronestagram a desemnat cele mai frumoase fotografii realizate cu drona în acest an. Imaginile aeriene sunt spectaculoase.
Dacă vrei să vezi cele mai frumoase imagini aeriene, trebuie să intri pe Instagram-ul fotografiilor de dronă. Chiar există aşa ceva - se numeşte Dronestagram şi este o reţea de socializare dedicată celor pasionaţi de fotografiile făcute cu drone.

Pe măsură ce aceste aparate au ajuns să fie din ce în ce mai accesibile publicului larg, fotografiile aeriene au devenit tot mai artistice. Lumea văzută de sus oferă perspective spectaculoase, iar pe Dronestagram s-au strâns instantanee incredibile, din toate colţurile lumii.

În fiecare an, reţeaua de socializare se alătură publicaţiei National Geographic pentru a desemna cea mai bună fotografie realizată cu drona în ultimele 365 de zile.
Competiţia din acest an a fost dificilă, cu aproape 8.000 de imagini înscrise. Fotografi amatori şi profesionişti au fost invitaţi să se întreacă la cele trei categorii: natură, urban şi oameni.

"Am fost uimit de creativitatea fotografiilor. Concursul şi-a atins scopul şi a triat cele mai bune imagini din lume realizate cu dronele"
, a declarat Jeff Heimsath, editor foto la National Geographic Traveler, membru al juriului.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod