Bombo Quarry, New South Wales, Australia

Cele mai frumoase destinaţii pentru poze de nuntă incredibile

Un concurs foto a desemnat cele mai frumoase destinaţii pentru pozele de nuntă. În top se regăsesc locuri superbe, din Indonezia până în Islanda.

Valuri care se sparg în spatele mirilor, stele sclipind pe cer şi cascade spectaculoase fac parte din decorul celor mai frumoase destinaţii pentru fotografii de nuntă incredibile. Toate acestea au intrat într-o

competiţie care a început în 2014, la ediţia din acest an fiind trimise 4.000 de imagini realizate de fotografi profesionişti din toată lumea. Printre destinaţiile remarcate de juriu se numără adevărate Colţuri de rai din Islanda, Indonezia, Noua Zeelandă, Maroc şi Statele Unite, relatează Daily Mail.

"Le cerem fotografilor să trimită imagini care îmbină frumuseţea unui loc cu dragostea unui cuplu.

Pe lângă această regulă de bază, concursul este deschis oricărei interpretări şi de aici rezultă creativitatea fotografiilor. Membrii juriului caută imagini care demonstrează talent şi creativitate, iar cadrul câştigător trebuie să uimească", a explicat editorul şef al publicaţiei de specialitate Junebug weddings, Carrie Schwab. "Calitatea imaginilor din acest an ne-a dat pe spate şi anul ăsta. Fotografiile câştigătoare ne transmit pasiune, clipe intime şi destinaţii care îţi taie respiraţia cu frumuseţea lor", a mai spus ea.

"Anul trecut, am primit multe fotografii cu peisaje de poveste şi oameni mici.
Deşi erau frumoase, aceste poze nu te legau de cuplurile respective. Această tendinţă a fost înlocuită cu momente intime în concursul din acest an"
, a încheiat Carrie Schwab.

Iată care sunt fotografiile pe care juriul de la Junebug weddings le-a desemnat cele mai frumoase la ediţia din 2016 a concursului:

Bombo Quarry, New South Wales, Australia

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Septembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod