Cele mai amuzante poze de nuntă cu musafiri nepoftiţi în cadru

Pozele de nuntă rămân cele mai frumoase amintiri pe care cuplurile care se căsătoresc le păstrează pentru totdeauna. Uneori, fotografiile surprind însă mai multe lucruri care stârnesc râsul.
Au muncit mult pentru acest moment, punând la punct o sumedenie de detalii, doar pentru ca totul să fie perfect în ziua cea mare. Şi lucrurile par să meargă strună pentru mirii fericiţi până când fotograful apasă butonul declanşator al camerei. Numai că în secunda aceea, exact atunci, se întâmplă ceva - ceva neaşteptat şi amuzant, care schimbă cu totul perspectiva acelei imagini pe care cei doi proaspăt căsătoriţi şi-o imaginau cu totul altfel.

Fie că unul dintre invitaţi face ceva amuzant în planul secund, fie prin faţa mirilor trec nişte străini care n-au nicio legătură cu nunta lor, fie nişte animale se bagă în cadru de parcă şi-au pus în cap să strice poza, neprevăzutul le joacă feste şi celor mai experimentaţi fotografi.
Unele imagini sunt mai interesante şi mai hilare decât altele, dar ceea ce le face atât de deosebite este tocmai imperfecţiunea lor.

Bored Panda a publicat mai multe fotografii amuzante de nuntă în care apar tot felul de musafiri nepoftiţi. Iată aici câteva dintre acestea!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod