Cele mai amuzante imagini care dovedesc că nu există câini ca Husky

Oricine are un Husky poate depune mărturie că nu mai există câine ca al lui. Pentru că viaţa cu un Husky nu poate fi comparată cu nimic. Aceste imagini explică tot.

Husky sunt urâţi şi leneşi, iar creşterea lor e o mare plictiseală. În plus, au prostul obicei să răcească la cel mai uşor îngheţ, iar noaptea îi apucă urlatul din orice. Pe de altă parte, dacă sunt bine crescuţi, sunt nişte câini cu maniere alese, scrie Bored Panda pe un ton ironic.

Serios acum, Husky sunt nişte câini deosebiţi şi cine îi cunoaşte şi îi înţelege, nu se mai poate despărţi de ei. Le place să alerge mult şi să exploreze, motiv pentru care, în Al Doilea Război Mondial, soldaţii i-au folosit în misiunile de cercetare şi salvare.

Da, viaţa cu un Husky nu-i uşoară, dar oricum ai privi aceşti câini, un Husky te schimbă mult, iar aceste imagini amuzante arată de ce sunt în stare.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod