Cel mai urmărit clip de pe YouTube: A cumpărat un cuţit ruginit cu 3 dolari şi l-a făcut brici!

Un clip video în care un bărbat curăţă un cuţit ruginit pe care a dat de 10 ori mai mult decât valorea reală a devenit cel mai vizionat pe YouTube.

Cum să faci ca să ai cele mai multe vizualizări pe YouTube? E o întrebare la care vloggeri din toată lumea caută răspunsul şi fac tot felul de experimente, doar-doar le-o ieşi. Dar acest bucătar celebru din Japonia, pe numele său Jun, demonstrează că poţi să fii lider pe YouTube cu o filmare în care un cuţit ruginit devine nou-nouţ.

Clipul pe care el l-a postat se bucură de un succes neaşteptat, depăşind 4,1 milioane de vizualizări în doar două zile de la urcarea pe celebra platformă online, iar urmărindu-l vei înţelege de ce.

Jun a cumpărat cuţitul japonez tradiţional cu trei dolari, de 10 ori mai scump decât făcea, chiar dacă acesta este foarte ruginit şi nu părea că mai poate fi folosit. După ce omul care i l-a vândut a plecat convins că a făcut o afacere foarte bună, Jun promite că va curăţa cuţitul atât de bine, încât îl va face să-i pară rău că l-a dat cu trei dolari.

La sfârşit, rezultatul este impresionant, deşi multe dintre comentarii remarcă şi rolul jucat de pisica lui Jun.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod