Cel mai sincer anunţ: „Căutăm stăpân pentru o pisică absolut nemernică“

O organizație australiană a făcut un anunţ neobişnuit: se caută proprietar pentru o pisică care e în stare să-i facă zile fripte celui care o va adopta.
Publicitatea negativă poate da rezultate foarte bune. Pe asta a mizat şi organizaţia Cat People of Melbourne când a publicat un anunț neobișnuit pentru un animal de companie căruia încearcă să-i găsească un cămin.

Biggles are doi ani şi este un motan cu blană neagră fină şi strălucitoare și ochi mari galbeni. Organizația de caritate avertizează însă că Biggles este "absolut nemernic" și nu este o pisică pentru persoane fără experiență sau sfioase, relatează Bored Panda.

Motanul diabolic, poreclit și Lord Bigglesworth, este un "despot și dictator", atrage atenţia organizația australiană: "El vă va informa că nu este fericit, ceea ce se întâmplă des pentru că lucrurile nu se ridică de cele mai multe ori la standardele sale înalte".

"Dacă nu-i place ce faceți, o să vă muște.
Uneori îi place să vă atace la picioare. Depinde doar de ce poate obține în acel moment. Domnului Biggles nu-i place să fie pus la punct. Se enervează dacă nu poate ieși afară când vrea să facă asta. Devine furios și dacă nu este hrănit la timp sau nu i se permite să se servească singur din bucătărie"
, se arată în anunţul menţionat.

Deşi Biggles pare de nestăpânit, organizația de caritate speră că va găsi pe cineva potrivit pentru el. "Este un motan pur-sânge.
Biggles are nevoie de un proprietar care nu-i va lua atacurile în nume personal și nici nu-l va lăsa să plece din cauza comportamentului rău. Pentru persoana potrivită, el va fi o felină de companie excepțională, pe viață, deoarece când își oferă inima o va face cu totul și pentru totdeauna"
, dă asigurări organizația australiană. Cei interesaţi pot face cunoştinţă cu motanul dictator pe site-ul utterbastardcat.com sau pe Facebook.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod