bani

Cel mai preţios dar: Buchetul de 1.400 de euro - FOTO

Un bărbat a ţinut să-i demonstreze iubitei sale cât de mult o iubeşte, oferindu-i un buchet de "trandafiri" roz creaţi din bancnote.

Uneori e greu să găseşti cadoul potrivit pentru cineva drag. Un bărbat din provincia chineză Jilin a găsit o metodă ingenioasă pentru a rezolva această problemă, iar rezultatul este irezistibil. El i-a oferit iubitei sale un buchet special, alcătuit din bancnote roz, răsucite într-un mod artistic.

Trandafirii au fost înlocuiţi cu bancnote totalizând 10.000 de yuani (aproximativ 1.380 de euro), scrie site-ul QQ.com. Bărbatul a intrat pe 13 februarie într-o florărie din oraşul Changchun cu un teanc de bancnote şi i-a cerut proprietarului să-i facă un buchet de trandafiri folosind banii pe post de flori.

El i-a explicat că vrea să-i facă prietenei sale o intrare cu dreptul în anul Cocoşului de Foc din horoscopul chinezesc.

buchet

Darul lui extravagant nu a fost însă pe placul tuturor. Mulţi utilizatori ai reţelei de socializare Weibo l-au criticat pentru ideea de a oferi buchetul de bancnote, relatează Daily Mail. "Nu l-aş fi acceptat dacă aş fi fost în locul ei. E un mod de a-ţi umili iubita şi nu-i deloc romantic", a scris o persoană. "Ce avea dacă ar fi folosit doar jumătate din sumă pentru acest buchet?", a întrebat altcineva.



Iar un alt utilizator a pus o întrebare întemeiată: "Anul viitor ce îi va dărui? Dar peste doi ani?".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod