Cel mai frumos aeroport din lume: Nu-ți pare rău dacă avionul întârzie!

Pentru mulți, aeroporturile sunt o sursă de stres și oboseală. Există, însă, un loc în care nu-ți pare rău dacă avionul are întârziere, pentru că nici nu simți cum trece timpul!
Singapore Changi Airport a câștigat premiul acordat anual pentru cel mai bun aeroport din lume. Cu toată concurența acerbă de care a avut parte, această construcție impresionantă a fost imposibil de întrecut - dotările sale incredibile, de la piscină acoperită, jacuzzi și bar, la cinema cu acces gratuit, îl transformă dintr-un loc de tranzit într-o destinație pentru relaxare.

N-o să vezi în vreun aeroport ceea ce poți întâlni pe Changi din Singapore. De exemplu, o grădină superbă, cu florea soarelui, prin care te poți plimba în voie printre fluturii care zburdă de colo-colo, orhidee și cactuși.
Toate spațiile, de la magazine la locurile de joacă pentru copii sau toalete, sunt superb decorate, iar turiștii au la dispoziție o mulțime de moduri în care își pot petrece timpul. Copii sau adulți, toți cei care ajung aici uită de orice griji și de oboseală.

Practic, acesta nu este doar un aeroport, este și un imens centru de divertisment, un fel de mall cu totul diferit.

Aeroportul strălucește de curățenie, iar personalul este foarte amabil și eficient, notează Bored Panda.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod