Cel mai așteptat film: "Star Wars: Trezirea Forţei" bate recordurile la bilete


Regizat de cineastul J. J. Abrams, trailerul oferă spectatorilor câteva informaţii preţioase despre direcţiile principale ce vor fi abordate în film şi despre provocările cărora vor trebui să le facă faţă personajele principale.

Până la acest trailer, fanii francizei "Star Wars" au putut viziona doar două astfel de filme de tip trailer - un clip de 88 de secunde, publicat în noiembrie, şi un clip de 2 minute, difuzat în aprilie, în care au apărut Han Solo şi Chewbacca.

"Războiul stelelor" a devenit un veritabil fenomen cultural, iar personaje precum Luke Skywalker, Prinţesa Leia şi Darth Vader şi fraze precum "May the force be with you" ("Forţa fie cu tine") au intrat în cultura populară mondială.

Franciza "Star Wars", creată de George Lucas, a generat încasări de peste 4,4 miliarde de dolari în box office-ul mondial, după lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, în anul 1977.

Potrivit estimărilor formulate de compania de cercetări de piaţă Rentrak,

2miliarde de dolari ar putea încasa pe plan mondial noul film din seria
ar putea obţine încasări de peste 100 de milioane de dolari în primul său weekend de proiecţii în America de Nord şi încasări totale de peste 2 miliarde de dolari la nivel mondial.

Luni, fanii britanici ai francizei "Star Wars" au cumpărat câteva zeci de mii de bilete pentru acest film, iar lanţurile de cinematografe din Marea Britanie au raportat vânzări record pentru tichete comercializate în sistem de precomandă.

Al şaptelea film din seria cinematografică "Star Wars", "Trezirea Forţei" va fi lansat în Marea Britanie pe 17 decembrie, cu o zi mai devreme decât lansarea din Statele Unite.

Biletele pentru "Star Wars: Trezirea forţei au fost puse în vânzare în țara noastră luni, 19 octombrie, cu două luni înainte de momentul lansării superproducției în cinematografe.
Cinemagia îți oferă chiar acum cea mai rapidă și modernă metodă de achiziţionare a biletelor. Cu un simplu click pe butonul „Cumpără bilet” îți asiguri de pe acum locurile în sală, la "Star Wars: Trezirea forţei". Puteți opta pentru una dintre cele două metode de plată: pe factura Vodafone sau cu cardul bancar.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod