Cei mai buni prieteni: 25 de imagini care surprind legătura specială dintre animale şi copii

Doar nişte copii se pot înţelege atât de bine cu animalele. Şi doar inocenţa lor le poate permite să înţeleagă necuvântătoarele aşa cum noi, adulţii, nu mai suntem în stare.
Cei mai buni prieteni ai copiilor sunt animalele. Întotdeauna cei mici se joacă, învaţă şi cresc mai bine în preajma animalelor decât departe de ele.

Legătura unică pe care copiii o stabilesc cu tovarăşii lor necuvântători îi ajută să descopere dragostea, devotamentul, curajul, valori care le vor servi peste ani. Când un copil se joacă cu un animal pe care îl îndrăgeşte, parcă întreaga lume se opreşte din ritmul nebun şi se bucură de un pic de răgaz.

O serie de imagini publicate pe Instagram şi selectate de Bored Panda ne arată cât de frumoasă este legătura specială pe care o dezvoltă copiii şi animalele.
Secvenţele reuşesc să redea puritatea prieteniei dintre aceste fiinţe inocente, capabile să se înţeleagă perfect şi să fie fericite împreună. Există ceva mai frumos?
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod