pisica

Ceasul bun, pisica neagră: Mâţa ciudată de care se feresc toţi şi-a găsit stăpân


La început, Deandra era un pic ruşinoasă şi temătoare, dar în numai o săptămână ea s-a împrietenit cu toată lumea şi a devenit mai relaxată. E suficient să o mângâi puţin şi ea se va cuibări lângă tine, scrie Love Meow. "Ceea ce o face atât de specială este faptul că are lăbuţele din faţă diferite. Seamănă mai mult cu alte unei păsări decât cu ale unei pisici, dar nu are vreo problemă din cauza lor."

Deandra a stat 10 săptămâni în adăpost, în aşteptarea unui stăpân, dar nimeni n-a dorit să o adopte.

Pisica începuse să se simtă puţin singură şi se părea că destinul ei este să rămână în acel centru când Michael Casemore, un reporter de la ziarul local Manchester Evening News a descoperit-o şi a ştiut că locul ei e în casa lui. În ziua în care a fost adoptată, Deandra a fost cea mai fericită pisică din lume.



Micuţa "panteră" a început o viaţă nouă, demonstrând că orice animăluţ are nevoie doar de iubire pentru a duce o viaţă bună. Deandra se joacă acum toată ziua cu jucăria preferată, aleargă prin bucătărie şi se distrează ca orice felină care se simte preţuită şi protejată.

Iar când este mângâiată puţin, se lipeşte imediat de stăpânul ei, dornică să fie răsfăţată. Pentru că se simte iubită.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod