Cealaltă jumătate: 30 de imagini superbe cu gemeni

Proiectul artistic al unei fotografe din Statele Unite surprinde frumuseţea unor oameni speciali: gemenii.
Gabriele Dabasinskaite, o fotografă din Chicago, conduce o mică afacere, studioul foto JustGaba, dedicat şedinţelor foto de familie. Având ea însăşi o soră geamănă, care s-a născut la doar 15 minute distanţă, Gabriele s-a gândit să reflecte în imaginile sale această legătură specială care se formează între gemeni. "Din primii ani de copilărie am explorat împreună lumea din jurul nostru şi am făcut primii paşi una lângă alta, ţinându-ne de mână. Relaţia noastră a crescut şi a devenit mai puternică în fiecare zi", a povestit ea pentru Bored Panda.

Pasiunea pentru fotografie a apărut mai târziu în vieţile lor, iar acum, chiar dacă le desparte o distanţă de mii de kilometri şi trăiesc în ţări diferite, relaţia dintre ele este mai puternică decât în copilărie.
Amândouă sunt pasionate de fotografie şi arte.

Tema intitulată "Twins/Gemeni" a luat naştere în urmă cu patru ani, când Gabriele îşi începea aventura în domeniul fotografiei şi continuă să o inspire şi acum. "E un sentiment magic să fii geamăn şi am introdus şi alţi gemeni, tripleţi chiar, în proiectul meu. La început, planul era să lucrez cu gemeni identici, dar mai târziu mi-am dat seama că ideea principală este cea a oamenilor născuţi în aceeaşi zi, identici sau nu.
Dragostea şi legătura lor, acestea mă inspiră în primul rând".


Fotografiile pe care Gabriele Dabasinskaite le-a publicat pe Instagram şi Facebook ne arată de ce sunt speciali gemenii.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod