Cea mai tare parodie: A venit barza, dar a adus ceva neaşteptat

Un cuplu a făcut o şedinţă foto având ca temă naşterea, dar a preferat o abordare neobişnuită, care stârneşte hohote de râs pe internet.

Mare iubitoare de pisici, fotografa Lucy Schultz a tot îngrijit aceste animale, în calitatea sa de voluntar la un adăpost pentru felinele abandonate, dar nu s-a încumetat niciodată să adopte una. Până de curând. Împreună cu iubitul ei, Steven, cu care are o relaţie de trei ani, Lucy a ajuns la concluzia că a venit momentul pentru a primi o nouă viaţă în familie.

După mai multe luni în care au tot căutat "aleasa", au decis să adopte un motănel roşcat de cinci luni de la centrul de animale SoulDog din Colorado, Statele Unite.

Când l-au adus acasă, au fost atât de fericiţi încât au decis să facă o şedinţă foto. Ei bine, n-a fost tocmai ceea ce s-ar aştepta iubitorii de animale. De fapt, nimeni nu s-ar aştepta la aşa ceva.

Lucy şi Steven au făcut o şedinţă foto având ca temă naşterea, cu motanul în rol de nou-născut, şi au mers atât de departe încât au reprodus şi scena alăptatului. Au scris şi un text care parodiază clasicele mesaje prin care părinţii îşi declamă fericirea după venirea pe lume a unui bebeluş: "Pe 10/01/2018 am primit primul nostru pisoiaş, un motănel castrat.
Are 55 de centimetri lungime şi cântăreşte 2,75 kilograme. Deja mănâncă hrană solidă. Vom anunţa numele. Suntem atât de fericiţi"
, a scris Lucy pe Facebook.

Deşi unii consideră că Lucy şi Steven au mers prea departe, parodia lor se bucură de succes pe reţelele de socializare, iar în general oamenii au înţeles mesajul lor ironic la adresa presiunii care apasă pe seama cuplurilor fără copii şi care nu se conformează stereotipurilor sociale.

 

Foto: Bored Panda

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod