Cea mai tare femeie din lume: La 80 de ani e campioană la culturism!

Ernestine Shepherd se trezeşte în fiecare zi la ora 3.00 şi aleargă 130 de kilometri pe săptămână. La 80 de ani, ea e cea mai în vârstă campioană la culturism din lume.
V-aţi simţit vreodată prea în vârstă pentru a face ceva? Ei bine, data viitoare ar trebui să vă gândiţi mai bine. Şi dacă tot asta simţiţi, luaţi exemplul acestei femei, Ernestine Shepherd, o octogenară din Baltimore, care a uimit întreaga lume. La vârsta la care mulţi au părăsit deja această lume sau abia mai stau pe picioare, ea e sănătoasă-tun şi face lucruri incredibile, la care femei şi bărbaţi de 30 de ani nici nu visează.

Ernestine s-a născut la 16 iunie 1936, dar s-a apucat să facă exerciţii fizice pe când avea 56 de ani.
Şi i-a plăcut atât de mult, încât a devenit de două ori campioană la culturism! Între 2010 şi 2011, ea a fost declarată cea mai în vârstă culturistă din lume şi a intrat în Cartea Recordurilor, relatează site-ul boredpanda.com.

Cum reuşeşte o femeie de 80 de ani să aibă atâta forţă şi să arate atât de bine? Elementele pe care se bazează rezultatele ei sunt disciplina, motivaţia şi munca din greu, aşa cum "se purta" pe vremuri. În fiecare dimineaţă se trezeşte la ora 3.00, meditează, apoi iese la jogging.
Aleargă 130 de kiloemtri pe săptămână şi urmează o dietă bine organizată, care include ouă fierte, carne de pui, orez, legume, cereale şi multă apă. Dar adevăratul ei secret este simplu: nu se dă niciodată bătută. Niciodată!

Ernestine Shepherd a împlinit recent 80 de ani, dar arată ca o femeie de 50 de ani şi are un spirit tânăr care îi insuflă tot timpul puterea de a trăi din plin. Ea a început să facă aerobic cu sora sa, apoi a devenit pasionată de culturism.

Femeia găteşte zilnic pentru soţul ei, Colin, cu care este căsătorită de 60 de ani şi îi este uşor să respecte o alimentaţie echilibrată.

Ernestine îi asigură pe toţi cei vor să trăiască sănătos şi să-şi întărească sănătatea că pot începe să aibă grijă de corpul lor la orice vârstă.
Cea mai grea parte este să rămâi încrezător şi să te susţii singur atunci când nimeni nu o face, scrie site-ul brightside.com.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod