Cea mai mare familie din lume: Un bărbat de 87 de ani are 346 de moştenitori!

Un ucrainean se mândreşte cu cea mai mare familie din lume: el are 346 de descendenţi, din care 13 copii, 127 de nepoţi, 203 strănepoţi şi trei stră-strănepoţi.
Acest om ar putea intra în Cartea Recordurilor: Pavel Semeniuk, în vârstă de 87 de ani, şi-a dorit dintotdeauna o familie mare şi a fost foarte fericit când soţia lui a adus pe lume nu mai puţin de 13 copii. După multe naşteri şi căsătorii şi iar naşteri şi... tot aşa, clanul Semeniuk a ajuns la proporţii colosale, numărând 346 de descendenţi în viaţă, cel mai tânăr dintre aceştia având doar două săptămâni, relatează Daily Mail.

Familia Semeniuk trăieşte în satul Dobroslav din regiunea sudică ucraineană Odessa Oblast.
Pavel se poate considera foarte norocos să aibă 13 copii, dar acum, cu 127 de nepoţi, 203 strănepoţi şi chiar trei stră-strănepoţi, nu mai e nimeni ca el în toată lumea. Este o familie mare, spune pensionarul, fost muncitor în construcţii, explicând că singura greutate pe care o întâmpină e să-şi amintească numele tuturor descendenţilor săi: "Ştiu numele celor mai în vârstă. Dar uneori nu pot să-mi aduc aminte numele celor tineri", a declarat Pavel.

De fiecare dată când un membru al familiei se căsătoreşte, ceilalţi construiesc o casă în sat pentru noua pereche.
Aproape toţi urmaşii lui Pavel muncesc în construcţii, aşa că ridicarea unei locuinţe nu-i ceva complicat pentru ei.

30 de copii din familia Semeniuk au intrat la şcoală şi fiecare anivertsare sau nuntă constituie un eveniment important pentru întreaga familie. "Gătim porţii mari de mâncare pentru zilele de naştere şi pentru nunţi. Femeile se ajută mereu între ele", a spus una dintre fiicele lui Pavel, Vira Semeniuk, în vârstă de 66 de ani.

În urmă cu câteva zile, clanul Semeniuk a fost desemnată oficial cea mai mare familie din Ucraina.
Numele lor au fost înregistrate în Registrul naţional al recordurilor şi au fost propuşi pentru intrarea în Guiness World Records. "Este o familie unică. Până acum, cea mai mare familie avea 192 de membri şi a fost înregistrată în India de Cartea Recordurilor. Semeniucii au şansa să spargă recordul", a declarat Lana Vetrova, şefa Registrului.


Foto: Daily Mail
13 Iulie 2018
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • laura pe 14 Iul 2018, 20:09
    Penticostal

    O fi probabil penticostal. Ei fac copii multi.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod