Cea mai frumoasă reclamă de Crăciun a costat doar 56 de euro: Îți dau lacrimile când înțelegi ceea ce vezi - VIDEO


Succesul imens înregistrat de clipul său, generat de povestea emoționantă și de bugetul infim, l-a uimit pe Phil. "Reacția asta m-a dat pe spate. Văzând că nu prea a prins în 2014, am crezut că la fel va fi și anul ăsta. Dar în câteva zile aveam milioane de vizualizări. Am primit atât de multe comentarii pozitive de la oameni care mi-au spus cât de frumos este filmul! A fost distribuit de peste 150.000 de ori și asta contează cel mai mult pentru mine. Faptul că oamenii își iau răgaz nu doar ca să vadă filmul meu, ci și ca să-l distribuie, contează cel mai mult pentru mine.

Fac clipuri de peste zece ani și mi-ar plăcea să lucrez cu agențiile mari pentru a le ajuta să-și spună poveștile în filmulețe emoționante", a spus tânărul după ce a succesul lui a eclipsat investițiile unor nume uriașe din industria publicității.

Copleșit de felicitări, Phil Beastall a revenit cu o înregistrare video în care le mulțumește tuturor pentru aprecieri: "Hei, doar un scurt mesaj pentru toate comentariile uimitoare. E ceva extraordinar și mă simt de parcă trăiesc într-un vis acest moment.
Înseamnă mult pentru mine că oamenii își iau timp pentru a distribui filmulețul meu (...)"
, le-a transmis el celor care l-au felicitat pentru ideea sa și realizarea acesteia.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Noiembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod