Cea mai frumoasă prezentare pentru animalele fără stăpân: Îţi vine să le iei acasă!

O fotografă din Cluj surprinde animalele fără stăpân în imagini profesionale pentru a le ajuta să fie adoptate. Portretele sunt irezistibile.

Ajtai Krisztina, o fotografă din Cluj-Napoca, are un portofoliu axat pe fotografii de nuntă, fotografii de familie și imagini de modă, pe care le puteți admira pe site-ul Photoheaven și pe Instagram. În acest an a început să fotografieze și animale, într-o manieră specială.

Încercând să ajute animalele fără stăpân din România, îndeosebi din zona Clujului, să fie adoptate mai ușor, s-a gândit că primul pas este să ajute oamenii să le cunoască și să le îndrăgească.

Ajtai Krisztina realizează portrete profesionale cu protagonişti necuvântători și le postează pe Facebook, unde a deschis o pagină pe care a denumit-o Petsonality, fiindcă fiecare animal are o personalitate drăguță.

De curând, imaginile Krisztinei au fost publicate și de Bored Panda. Animalele adorabile au acum mai multe șanse de a fi văzute și de a-și găsi un cămin. Iar primul pas a fost făcut - cockerul negru a fost adoptat în Suedia, dovadă că fotografiile au efectul dorit.

Ultimul venit în acest proiect este Tom, un motănel cu vârsta de 5-6 luni care a suferit de o formă urâtă de rinotraheită.

"Dar cu multă îngrijire, păpică bună și un loc cald, și-a revenit uimitor. E încă puțin timid și ușor speriat, dar cu multă răbdare și iubire va deveni un pisic jucăuș și vesel. Este deparazitat și vaccinat și în căutarea unei familii definitive. Info la tel 0745321517", a scris Krisztina pe Facebook.

Lui Tom îi face concurență Lexi. "E o domnișoară simpatică, cu vârsta în jur de 1 anișor. Având o statură micuță, pare încă un puiuț. E blânduță și jucăușă și îi place mult să fie mângâiată.

E sterilizată, vaccinată și deparazitată și în căutarea unei CĂSUȚE doar a ei", a mai scris autoarea acestui admirabil proiect.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod