Cea mai frumoasă femeie pompier din lume: Imaginile cu care aprinde imaginaţia bărbaţilor

Norvegianca Gunn Narten are 113.000 de admiratori pe Instagram şi este considerată cea mai sexy femeie pompier din lume.

O femeie pompier nu vezi oriunde. Iar una care să arate şi ca un fotomodel e şi mai dificil. Bărbaţii din Stavanger, Norvegia, sunt însă foarte norocoşi, pentru că unitatea lor de pompieri e reprezentată cu brio de o femeie foarte frumoasă: Gunn Narten este considerată cea mai sexy femeie pompier din lume şi face ravagii pe Instagram cu fotografiile sale incendiare în care apare în bikini şi în sutien.

Blonda în vârstă de 30 de ani arată foarte bine, dar este şi foarte puternică - poate muta şi un camion din loc dacă e nevoie, scrie Daily Mail. Gunn este foarte populară pe Instagram, unde fiecare fotografie pe care o postează adună în mod obişnuit peste 9.000 de aprecieri, iar admiratorii se întrec în complimente.

Deşi ar fi putut avea o carieră liniştită de fotomodel, tânăra spune că nu vrea să renunţe la ceea ce face şi că meseria sa nu i se pare periculoasă. Ea postează periodic fotografii din timpul programului, în care apare în uniformă, dar şi din timpul liber, punându-şi în valoare frumuseţea. Deloc surprinzător, pozele făcute în costum de baie sunt cele mai urmărite.

Chiar dacă a devenit faimoasă graţie reţelelor de socializare, Gunn postează fotografii pentru a-i convinge pe oameni "să arunce" telefoanele şi să se bucure de viaţă - e un soi de reproş la adresa colegilor săi care, spune ea, nu şi-au dat seama la început cât de bine arată.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod