Cea mai elegantă fetiţă: La doar 18 luni, primeşte câte o ţinută gratis pe zi

Deşi încă nu ştie să vorbească, Avaya Hugo e celebră. Ea are o garderobă de 14.000 de euro, obţinută pentru că are 60.000 de fani pe Instagram.

La numai un an şi jumătate, Avaya este vedetă pe internet şi are o garderobă mai valoroasă decât multe persoane adulte. Graţie numărului mare de admiratori de pe Instagram, ea primeşte în fiecare zi haine gratis în care pozează. Cum a ajuns aici? Mama ei, Carly Aston, o tânără în vârstă de 22 de ani, din Marea Britanie, a gândit şi condus un plan foarte simplu, al cărui obiectiv a fost să-şi facă celebru copilul.

Carly a postat pe reţeaua de socializare sute de poze cu fetiţa ei, ceea ce nu orice mamă ar face.

Cum fetiţa ei adorabilă seamănă cu o păpuşă, n-a durat mult până când imaginile au atras atenţia utilizatorilor platformei online. În scurt timp, ea a adunat mii de admiratori, apoi zeci de mii. Iar acest succes îi aduce deocamdată câte o ţinută gratis în fiecare zi pentru fiica sa. Şi asta în doar 15 luni de la venirea sa pe lume! Vor urma, cu siguranţă, şedinţe foto plătite şi contracte avantajoase.

Dar asta nu e tot: Carly vrea să aplice reţeta şi pentru cealaltă fetiţă, Aliza, pe care a născut-o în urmă cu şase săptămâni.
Mamă cu normă întreagă, tânăra a făcut din creşterea fiicelor sale o afacere: în fiecare zi, ea are grijă de micuţele sale şi dacă din asta are ceva de câştigat, nu poate fi decât mulţumită.

Carly locuieşte în Gorton, lângă Manchester, cu iubitul ei, Daniel Hugo, în vârstă de 22 de ani, şi se ocupă toată ziua de managementul business-ului pe care l-a pus la cale: fiecare imagine cu Avaya primeşte în jur de 3.500 de like-uri şi în fiecare zi primeşte o rochiţă sau o hăinuţă pentru fetiţa sa.
În doar 15 luni, pe Instagram s-au strâns mii de poze cu Avaya. Ea a pozat până acum în ţinutele oferite de 35 de mărci vestimentare, printre care şi o colecţie Kardashian Kids, ceea ce confirmă că este unul dintre cei mai populari copii din Marea Britanie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod