Cea mai cool învăţătoare: Şi-a lăsat elevii să facă desene pe rochia ei

O învăţătoare tânără încurajează într-un mod original creativitatea copiilor. Ea a adus în clasă o rochie albă şi i-a lăsat să deseneze ce vor pe ea.
Nu întotdeauna urmează un dezastru dacă-i dai voie unui copil de opt ani să facă orice vrea cu o cariocă sau o pensulă de pictat. De fapt, ai putea obţine chiar o operă de artă!

Este exact ce a reuşit Haley Curfman, o învăţătoare din Blackwell, statul american Oklahoma. Ea a cumpărat o rochie albă foarte frumoasă şi a adus-o în clasă, îndemnându-şi elevii să deseneze pe ea. Rezultatul a fost atât de uimitor, încât a devenit viral pe internet, scrie Bored Panda.

Este al doilea an în care Haley are această iniţiativă.
Chiar dacă prima rochie nu a atras atenţia în mediul online, i-a adus premiul întâi la un târg local.

Întrucât în şcoala sa nu există clase de arte, Haley şi-a dorit să găsească o modalitate de a stimula creativitatea elevilor săi şi de a-i încuraja să se exprime. "Cel puţin o dată pe săptămână, încerc să fac ceva care să le lase minţile creative să plutească", a spus ea.

Învăţătoarea a declarat pentru Bored Panda că este puţin surprinsă de succesul din acest an, dar se bucură că mulţi colegi i-au spus că fac proiecte asemănătoare cu elevii lor.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod