Cea mai bună școală: De ce e bine să-ți crești copilul la țară

Cei mici adoră animalele și au nevoie să trăiască alături de acestea. Aceste imagini demonstrează de ce e important să-ți crești copilul la țară.
Legătura unică pe care copiii o stabilesc cu tovarăşii lor necuvântători îi ajută să descopere dragostea, devotamentul, curajul, valori care le vor servi peste ani. Când un copil se joacă cu un animal pe care îl îndrăgeşte, parcă întreaga lume se opreşte din ritmul ei şi se bucură de puțin răgaz. Cei mai buni prieteni ai copiilor sunt animalele, iar cei mici se joacă, învaţă şi cresc mai bine în compania necuvântătoarelor decât departe de ele. În plus, află singuri, direct, lucruri noi în timp ce se joacă, un proces educativ pe care școala nu-l poate asigura.

De la acest principiu au pornit și Phillip Haumesser și soția lui, care au crescut la o fermă și își amintesc bine cum mulgeau vacile, căutau ouă în cuibare și se jucau cu animalele sau le hrăneau.
Era o legătură perfectă, netulburată, cu prietenii lor necuvântători, iar experiența de atunci continuă să le influențeze și acum viața.

După ce s-au căsătorit, ei nu și-au putut închipui un alt mod de a-și crește copiii, așa că au cumpărat o fermă cu un teren de patru hectare, unde cei mici să poată crește în același fel, bucurându-se de natură.

Pasionat de fotografie, Phillip Haumesser a explicat pentru Bored Panda cum a început viața la țară alături de copii: "Nu avem niciun regret că am cumpărat ferma și am continuat să trăim aici cu cei trei copii.
Soția m-a încurajat să încep să fac fotografii și să documentez experiența copiilor la fermă."


"După ce am început să-i pozez, am descoperit arta fotografiei. Am început să experimentez și să învăț de unul singur tot ce se putea învăța despre fotografie. Îmi place și am vrut să împărtășesc cu voi unele dintre aceste imagini cu experiențele copiilor", a adăugat Haumesser. Imaginile publicate pe site-ul său atestă cât de importantă este o copilărie petrecută la țară, în lumea animalelor.
10 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod