Ce sursă de inspiraţie are un ilustrator de modă? Incredibil cum arată rochiile sale!

Un arhitect şi ilustrator de modă se foloseşte de nori, copaci, clădiri şi orice altceva îi suscită imaginaţia pentru a ilustra rochii inedite. Rezultatul e spectaculos!
Shamekh Bluwi, originar din Amman, Iordania se pricepe atât de bine la desenat schiţe de rochii, încât rezultatul lui este unul care a uimit o lume întreagă. Ilustratorul de modă reuşeşte să imprime orice pe rochiile desenate, încât acestea au devenit virale pe internet şi a devenit faimos pentru creaţiile sale spectaculoase.

Desenele lui sunt foarte apreciate de casele de modă mari. Prin decupajele sale, artisul vrea să arate lumii întregi câte minunăţii există pe Pământ şi că trebuie să le privim cu alţi ochi, apreciindu-le mai mult.
Modul în care realizează aceste decupaje şi contopirea desenului cu diverse imagini care-l inspiră îl ajută să ajungă la un produs final de fircare dată deosebit.  

Convinge-te singură de minunăţiile pe care le schiţează! Atunci când ridică schiţa decupată, rochiile de contopesc cu sursa sa de inspiraţie, iar rezultatul obţinut este unul cu totul inedit!
16 August 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod