Ce spectacol! Transformarea uimitoare prin care trece Olanda când înfloresc 7 milioane de lalele

În fiecare an, la mijlocul lunii aprilie, Olanda se transformă într-un tărâm multicolor când cele 7 milioane de lalele cultivate înfloresc.
Nu degeaba i se spune Ţara Lalelelor! Olandezii au multe lucruri cu care se pot mândri, dar florile care le-au adus faima sunt fenomenale. La fiecare miez de aprilie, când le vine vremea, cele 7 milioane de fire cultivate în această ţară "explodează" în felurite şi nemaipomenite culori, creând un spectacol vizual incredibil.

O parte din acest moment superb a fost surprinsă de un cuplu de tineri artişti care călătoreşte în toată lumea. În aşteptarea nunţii pe care tot o plănuiesc, cei doi se bucură de pasiunea călătoriilor şi străbat lumea, bucurându-se de frumuseţea naturii.
Fotografiile pe care le postează pe Instagram au surprins şi spectacolul superb al înfloririi lalelelor din Olanda. Cei doi se află acum în Malta, dar imaginile lor publicate de Bored Panda demonstrează de ce le-a fost atât de greu să părăsească această ţară pentru a-şi continua călătoria.

Cei doi au vizitat grădina Keukenhof, despre care se spune că este cea mai fotografiată din lume. Situată la 45 de minute distanţă de Amsterdam, fosta grădină de zarzavat a contesei Jacoba de Bavière, de pe domeniul castelului Teylingen, este una dintre cele mai frumoase atracţii din Olanda.
Peste 45 de milioane de turişti au vizitat până acum acest paradis în care anual are loc Festivalul lalelelor. După ce a găzduit expoziţiile de flori ale producătorilor locali, Keukenhof a devenit, de mai bine de 70 de ani, "sanctuarul" iubitorilor de lalele.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod