poliţist dans

Ce se întâmplă când un puşti provoacă un poliţist: Cine dansează mai bine? - VIDEO

Când provoci un poliţist, trebuie să ştii că orice este posibil. În cazul de faţă e vorba de o provocare paşnică, iar rezultatul este surprinzător.

Sunt poliţişti care se descurcă foarte bine în orice fel de situaţii şi se pricep să facă multe alte lucruri, nu doar să taie amenzi şi să patruleze cu maşinile pe străzi toată ziua. Iar uneori abilităţile şi talentul le sunt de mai mare ajutor decât folosirea forţei.

Cody Williams, ofiţer în cadrul poliţiei din Nash County, Carolina de Nord (SUA), a fost provocat de un puşti la o întrecere de... dans. "Hai să vedem care e mai tare!", i-a spus puştiul de culoare, pe pus pe şotii.

Poliţistul n-a zis nu şi s-a apucat să-i arate ce mişcări ştie să facă pe ritmurile piesei hip-hop “JuJu On That Beat.” Şi s-a descurcat de minune, spre încântarea adolescentului.

A ieşit un clip pe cinste, care a devenit viral pe Facebook, unde a înregistrat peste 17 milioane de vizualizări, 14.000 de like-uri şi peste 23.000 de share-uri.

Imaginile demonstrează că respectul comunităţii se poate câştiga şi prin alte metode, mai paşnice, precum dansul, ajutând la prevenirea situaţiilor conflictuale şi la îmbunătăţirea imaginii Poliţiei, relatează ABC.

De altfel, Nash County Sheriff’s Office a postat pe Facebook înregistrarea video, cu hashtag-ul "#wedomorethanwritetickets" ("#facemmaimultdecatsadamamenzi").

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod