Ce se întâmplă când ignori logica. 20 de lucruri cum n-ai mai văzut

Unii designeri sunt atât de creativi încât realizează lucruri ce ne captivează atenția și atrag numai cuvinte de laudă.
La polul opus, însă, se află oamenii care consideră că se pot descurca și singuri, fără să aibă nevoie de sfaturile unui specialist. 

Astfel apar tot felul de creații bizare, de la clădiri care sunt un adevărat pericol public și până la obiecte care n-au nicio logică și stârnesc hohote de râs. Din păcate, sunt situații destul de des întâlnite. 

De exemplu, cine s-ar fi gândit că ar putea exista o toaletă cu două closete față în față? Dar un ceas de mână cu cadranul acoperit de un desen? Sau o pereche de pantofi sport cu toc? Acestea se încadrează în rândul eșecurilor în materie de design. 

Iar în ceea ce privește construcțiile, se pare că oamenii se tot împotmolesc când vine vorba de realizarea scărilor.
Astfel apar scări care se termină în tavan, altele care sunt atât de abrupte încât doar un alpinist se simte în siguranță pe ele sau unele scări care nu duc nicăieri.

Descoperă câteva imagini amuzante care arată că pentru unii logica este opțională.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod