Ce poze a tras un tată cu fiul său de un an! 17 imagini care te fac să zâmbeşti

Un tată din Norvegia a editat imaginile pentru a-l pune pe fiul său de un an în trucaje foto amuzante, în care micuţul face tot felul de treburi casnice
Un tătic amuzant a câştigat o mulţime de admiratori după ce a postat mai multe imagini amuzante cu fiul său de numai un an, în care acesta îndeplineşte tot felul de sarcini, cum ar fi alimentarea cu combustibil a maşinii.

Andreas Miezans, în vârstă de 33 de ani, din localitatea norvegiană Tønsberg, a început să-şi pozeze fiul în timpul concediului de paternitate, după naşterea copilului, în iulie anul trecut. Pasionat de fotografie, bărbatul a editat mai multe imagini, în aşa fel încât micuţul Oscar să apară în cadru alături de el, în diferite ipostaze - în timp ce tunde gazonul, bagă pâinea în cuptor, dă cu aspiratorul sau se uită la meci. A rezultat o serie de fotografii care te fac să zâmbeşti şi să înţelegi mai bine relaţia dintre un tată şi fiu.

"Am început dintr-o joacă cu fiul meu şi a devenit o nebunie. De fapt, aveam ideea în cap dinainte de naşterea lui Oscar. Îmi place să fac poze şi doream ceva care să atragă atenţia şi să te facă să râzi. A început ca o distracţie pentru familie şi am pus imaginile pe o reţea de socializare ca să le vadă şi prietenii mei, pentru că eu sunt originar din Suedia", a declarat bărbatul, care lucrează în domeniul bancar.

"De două ori pe săptămână luam camera foto şi trăgeam cele mai bune cadre în orice situaţie. Oscar este foarte cooperant şi face orice îi spui... Am pus camera pe temporizator la 10 secunde, apoi fugeam repede în faţa ei ca să facem poza"
, a explicat el. "Ideea a fost să nu fac nişte poze obişnuite cu copii. Am vrut să încerc ceva diferit, să pun un zâmbet pe faţa lui Oscar când va privi aceste imagini", a mai spus Andreas.

Ceea ce a publicat cotidianul britanic Daily Mail este doar o mică parte din munca lui. Bărbatul estimează că a salvat în telefon 75.000 de fotografii cu băieţelul său. El a folosit un program de editare foto pentru a se şterge din anumite cadre, cum e cel în care bebeluşul apare pe plafonul maşinii conduse de tatăl său. În realitate, Oscar era ţinut în braţe de Andreas.

"Cea mai populară este cea în care suntem amândoi îmbrăcaţi în tricouri şi susţinem echipa Suediei la Euro. Arătăm destul de bine"
, a mărturisit bărbatul. "Nu stau prea mult să le plănuiesc. Uneori, sunt nevoit să conduc câţiva kilometri, alteori le fac acasă. În multe din poze eu îl ţin pe Oscar în braţe, deasupra capului, şi apoi mă şterg pe mine din cadru, ca să fac situaţia mai interesantă", a spus tatăl. "Nu m-am aşteptat să aibă atâta succes", a încheiat bărbatul.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod