dop

Ce poţi să faci cu un dop de plută: 20 de idei care îţi uşurează viaţa - VIDEO

Un simplu dop de plută te poate feri de multe neplăceri. Sau pur şi simplu îţi poate face ziua mai frumoasă. Iată de ce nu trebuie să-l arunci!

Privit ca un obiect banal, de care ne descotorosim după ce golim o sticlă de vin sau pur şi simplu îl abadonăm printr-un sertar până când îl vom refolosi pentru a astupa o altă sticlă, dopul de plută este mult mai util decât pare. Pare greu de crezut, dar poate face diferenţa între o zi bună şi una proastă, poate să ne înfrumuseţeze viaţa şi poate servi altor scopuri decât cel principal cu care ne-a obişnuit.

Un tutorial video publicat de Bored Panda îţi arată 20 de lucruri pe care le poţi face cu un simplu dop de plută.

Vei învăţa cum te ajută să-ţi recuperezi o cheie pe care ai scăpat-o în apă, cum să faci din două mişcări un suport pentru fotografii, cum să eviţi să te frigi când atingi capacul unei oale lăsate pe foc. În plus, vei descoperi şi câteva metode simple pentru a desface fără bătăi de cap o sticlă de vin când nu ai un tirbuşon la îndemână.

Iată ce poţi face cu un dop de plută: 

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod