Ce nebunii mai fac ruşii: Aruncă sticlele de băutură în ocean, iar apa le aduce pe plajă - FOTO

O plajă din Rusia a devenit o atracţie turistică după ce mii de sticle de băutură aruncate în ocean au fost aduse de apă pe ţărm. Plaja multicoloră e cel mai frumos răspuns al naturii la acţiunile necugetate ale oamenilor.
Cândva o zonă renumită prin producţia de sticlă şi de porţelan, golful Ussuri din Rusia, situat în apropiere de Vladivostok, principalul port al acestei ţări la Oceanul Pacific, adăposteşte acum una dintre cele mai spectaculoase plaje din lume. Iar asta pentru că, ani la rând, valurile au adus pe ţărm bucăţi de sticle sparte, mii de sticle de vodka, bere şi vin pe care ruşii obişnuiesc să le arunce în apă.

Milioane de bucăţi de sticlă mărunţite şi şlefuite de valuri acoperă acum plaja, ca un strat multicolor de pietricele, iar acestea strălucesc în lumina soarelui şi creează o privelişte ireală.

Considerată în trecut o zonă periculoasă, pustie şi frecventată doar de beţivi, golful Ussuri s-a transformat într-o atracţie turistică, iar vizitatorii plătesc ca să admire Plaja de sticlă.
Vara este una dintre cele mai populare destinaţii turistice din Rusia, iar autorităţile ruse au declarat-o zonă protejată, scrie ziarul local Siberian Times citat de Daily Mail.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • eu maa pe 1 Feb 2017, 08:12
    mda

    cioburile nu-s de la stilele betivilor... sunt de la fabrica din apropiere! ca si la noi pe timpul comunismului, "marea industrializare" a lasat urme adanci...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod