Ce mănâncă oamenii din diferite ţări atunci când merg la cinematograf?

Jeleurile, castanele, furnicile şi sardinele uscate sunt câteva dintre gustările pe care le consumă oamenii din diferite ţări atunci când merg la cinematograf.

Popcornul nu există în meniul lor, însă au cu totul alte gustări pe care le preferă atunci când merg să vizioneze un film la cinematograf. Poate unele ţi se vor părea ciudate, însă aceste gustări sunt apreciate de populaţia acelor ţări şi sunt consumate cu regularitate în cinematografe. Aşa că, la fel cum noi suntem obişnuiţi cu popocornul sau nachos, tot aşa există oameni cărora le place să consume în timpul filmului sardine uscate, furnici prăjite sau alte preparate neobişnuite.

BrightSide a făcut o galerie cu gustările pe care le mănâncă oamenii din diferite ţări atunci când merg la cinematograf:

1 din 12

Columbia

Furnicile cu fundul mare reprezintă un deliciu pentru columbieni. "Hormiga culona" sau furnicile prăjite constituie o gustare pe columbienii o preferă atunci când merg la cinema. Se pare că aceste furnici ar avea un gust foarte bun, fiind comparat cu aroma bacon-ului.
15 Februarie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod