Ce faci când trăieşti într-un oraş trist? Pui ochii pe orice colţ - FOTO

Iarna în localităţile mici din România e destul de monotonă, dar aşa e şi în ţările în care sezonul rece este mai lung. O idee simplă poate schimba, însă, modul în care percepi un loc care te predispune la tristeţe şi melancolie.

În Peninsula Scandinavă iarna durează o jumătate de an şi nu este atât de frumoasă peste tot, aşa cum vedem în fotografiile de pe internet. Adam, un tânăr de origine asiatică, pasionat de fotografie, trăieşte în oraşul suedez Uppsala, care i se pare destul de trist şi monoton. Când vremea este urâtă, are impresia că niciun colţ din oraşul său nu-i dă vreo speranţă. Aşa că i-a venit o idee: ce-ar fi să-l înveselească el puţin?

E o idee simplă, dar, veţi vedea, de mare efect: oriunde merge prin oraş, Adam lipeşte doi ochi pe diverse obiecte şi acestea par că prind viaţă, devin amuzante.

Aşa a început să colinde prin oraşul cenuşiu şi să-l schimbe puţin, punând ochii peste tot - pe stâlpi, pe ziduri, pe coşuri de gunoi, chiar şi pe capota unei maşini de poliţie.

Proiectul lui artistic, care poate fi urmărit şi pe Instagram, a primit multe aprecieri din partea internauţilor.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod