Zoia Alecu, concert in zi de marti

Daca inceputul de saptamana a stat sub semnul targurilor de primavara si al spectacolelor, ziua de marti ne invita la film, la un concert de zile de mari cu Zoia Alecu, dar si la o piesa de teatru, ca sa nu ne iesim din mana.
Daca inceputul de saptamana a stat sub semnul targurilor de primavara si al spectacolelor, ziua de marti ne invita la film, la un concert de zile de mari cu Zoia Alecu, dar si la o piesa de teatru, ca sa nu ne iesim din mana.

Bunaoara, daca este sa vorbim de film, la Cinema City Cotroceni ruleaza pelicula "Arthur si razbunarea lui Maltazard". "Arthur si razbunarea lui Maltazard" este sequelul filmului animat "Arthur et les Minimoys" si urmareste noile aventuri fantastice ale unui baietel pe nume Arthur. Acesta raspunde prompt cererii de ajutor venite din partea printesei Selenia, inscriptionata pe un bob de orez si lasata la picioarele sale de catre un paianjen, pornind intr-o calatorie minunata prin tinutul magic al minimosilor, niste creaturi minuscule ce traiesc in perfecta armonie cu natura.

Dupa ce printesa Selenia, fratele ei Betameche si ceilalti minimosi l-au sprijinit in trecut sa gaseasca comoara de rubine ascunsa de catre bunicul lui si sa salveze astfel de la daramare casa bunicii sale, acum este randul lui Arthur sa plece la drum impreuna cu aceste fiinte de marimea unui dinte spre a descoperi orasul interzis numit Necropolis si a-l invinge pe maleficul vrajitor Maltazard care salasuieste acolo.
Arthur si vechii lui prieteni trebuie sa infrunte pericolele pe care le ridica in calea lor diabolicul vrajitor si sa scape din panzele lipicioase de paianjen sau din ghearele slujitorilor fideli ai lui Maltazard.
 
Asadar, aceasta pelicula poate fi urmarita marti, 16 februarie, la Cinema City Cotroceni, incepand cu ora 14.50.

Pentru ca la inceput vorbeam de Zoia Alecu si de concertul pe care o sa-l sustina in aceasta zi de marti, este cazul sa-ti dau mai multe detalii. Evenimentul, intitulat "Folk printre carari de maci", va avea loc in 100 Crossroads, incepand cu ora 21.00. Zoia Alecu s-a lansat in lumea folk-ului, la folk a revenit cu drag si cu doua albume: "Vino aici" si "Carari de maci".
Cu o cariera muzicala cu care a calatorit in toate tarile Europei, cea mai ampla si cuprinzatoare voce a muzicii folk romanesti sustine primul concert din acest an in Club 100 Crossroads.

La final, nu putea sa nu amintim de piesa de teatru. Shakespeare "revine" pe scena Salii Rapsodia, dupa sapte ani, cu "Visul unei Nopti de Vara".

Comedia prezinta aventurile a patru tineri indragostiti din Atena si ale unui grup de actori amatori, intr-o padure locuita de spiridusi.
Cuplurile de indragostiti, Lysander si Hermia, Demetrius si Helena, devin victime ale unor intrigi tesute de duhurile padurii, spiridusi si zane.
Urzelile acestora si, in special, ale spiridusului Puck duc la dese schimbari de stare si de sentimente ale personajelor care trec foarte repede de la iubire la ura si de la prietenie la gelozie. Toate acestea creeaza situatii inedite si foarte comice in care se vor afla nu numai tinerii indragostiti, dar si grupul de actori amatori care repeta o piesa ce urmeaza a fi jucata in cadrul ceremoniei nuntii lui Tezeu, ducele Atenei si a Hippolytei, regina amazoanelor.

Piesa ruleaza incepand cu ora 19.00.
15 Februarie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod