Ziua alegerilor și noaptea galeriilor

În week-end-ul ăsta votăm viitorii europarlamentari și/sau facem turul galeriilor care-și deschid porțile după noaptea muzeelor, pentru publicul insomniac. Unde și cum votăm Duminică 25

În week-end-ul ăsta votăm viitorii europarlamentari și/sau facem turul galeriilor care-și deschid porțile după noaptea muzeelor, pentru publicul insomniac.

Unde și cum votăm

Duminică 25 mai românii cu drept de vot sunt chemați la urne ca să-și aleagă cei 32 de parlamentari europeni. Dacă până acum nu v-ați lămurit dacă mergeți sau nu la vot sau cu cine ați putea să votați, eu vă ofer două informații utile, în caz că aveți totuși drum pe la secția de votare.

În primul rând, pe scurt care sunt regulile pentru ca votul să fie valid - adică unde să puneți ștampila pe buletinul de vot ca să fie valabil.

Nu e musai să potriviți ștampila fix în dreptunghiul partidului vizat, și aveți voie să scrieți și ce vă trece prin cap pe buletinul de vot :)

Și în al doilea rând, dacă nu sunteți în orașul de reședință sau aveți domiciliul în străinătate și vă aflați din întâmplare în vizită în țară, intrați aici și aflați unde ar trebui să mergeți să votați. E site-ul Autorității Electorale Permanente și e testat.

Noaptea albă a galeriilor/ NAG#8

Ca să fiți cu mintea limpede la vot, pierdeți o noapte prin galeriile de artă. 38 de galerii și 32 de spații alternative și evenimente conexe vă așteaptă în data de 23 spre 24 mai 2014 în cadrul evenimentului Noaptea Albă a Galeriilor.

Aflat la cea de-a 8 a ediție, acest eveniment, inițiat și organizat de Asociația Ephemair, dezvoltă o platformă de comunicare și promovare a artelor contemporane emergente.

Dezvoltat cu precădere în București, NAG urmărește extinderea și în alte centre urbane culturale importante din România, implicând astfel tinerii în fenomenul cultural al generației lor și oferindu-le un eveniment efervescent și dinamic, în programul căruia sînt bineveniți să participe și, mai ales, să se implice.

Programul poate fi găsit aici.

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod