Weekend in aer liber

Weekend-ul acesta il petreci in aer liber! De la petreceri, concerte, proiectii si teatru, toate sunt in aer liber!
Weekend-ul acesta il petreci in aer liber! De la petreceri, concerte, proiectii si teatru, toate sunt in aer liber!

Fa miscare impreuna cu cainele tau!


Pentru al treilea an consecutiv, Pedigree le-a pregatit posesorilor de caini si companionii lor o dimineata cu totul speciala si ii invita la miscare si distractie, sambata, 17 iulie 2010, incepand cu ora 8:00, in Parcul Tineretului (in zona amenajata pentru plimbarea cainilor, din apropierea lacului).

Cei care vor participa la eveniment isi vor putea verifica gratuit tensiunea si pulsul, iar un medic cardiolog  le va explica beneficiile miscarii in aer liber si influenta pozitiva a acesteia asupra sanatatii. Mai mult decat atat, pentru caini se va putea solicita un control de rutina la medicul veterinar consultant Pedigree®, care le va oferi stapanilor sfaturi utile pentru o alimentatte sanatoasa si o ingrijire corecta.

Fa miscare impreuna cu cainele tau!
Sambata, 17 iulie, ora 8.00
Parcul Tineretului


Folk You 2010


Programul complet:

Sambata, 17 iulie: Ducu Bertzi si Mihai Nenita, Zoia Alecu, Ilie Stepan, Maria Gheorghiu, Emeric Set, Gheorghe Zamfir, Celelalte Cuvinte.
Duminica, 18 iulie: Raul Carstea&Constantin Neculae, Tapinarii, Vasile Seicaru, Doru Stanculescu si Sorin Minghiat, Dinu Olarasu, Florin Chilian, Vama.

Folk You 2010
Vama Veche
Sambata, 17 iulie, ora 21:00


What's real?


ArtDetox prezinta un nou spectacol: "What's real?" continuand seria celor lansate in aceasta vara odata cu deschiderea proiectului care promoveaza arta contemporana.

Publicul descopera pas cu pas un tablou in 3D, un tablou viu al scenei din spatele unei cortine in care se sculpteaza in timp real.
Lumea de aici si lumea de dincolo comunica, interactioneaza pe masura ce se dezvaluie una alteia.

Spectacolele pe acoperis ofera publicului locuri noi de contact cu artisti pentru care imaginatia nu are limite. Fast forward to the sky este indemnul pe care aceasta serie de evenimente muzical - teatrale provocatoare il lanseaza incepand cu 17 iulie.

Un spectacol realizat de Irinel Anghel si Raluca Ghideanu.

What's real?
Fabrica
Sambata, 17 iulie, ora 19:00


Un an intr-o seara: cele mai populare scurtmetraje la Uranus 144


Cele mai populare scurtmetraje la evenimentele ShortsUP din 2009 – 2010 vor fi proiectate sub cerul liber, sambata seara, de la 21.00, la Cinema Uranus 144.

La ultimul eveniment ShortsUP din acest sezon, filmele vin in cos de picnic: proiectia incepe cu un concert live downtempo al trupei Jazzadezz, iar pe toata durata evenimentului, Mazi, considerata o Jamie Oliver a noastra, va gati „gustari de vacanta”.

Predomina comediile, insa nu vor lipsi nici dramele la care publicul a reactionat cel mai puternic de-a lungul ultimului an. Multe dintre filmele din cadrul retrospectivei au fost recompensate cu premii la Oscar, Cannes, Cesar sau Clermont-Ferrand.
Cele 10 filme scurte pe care publicul le-a notat cu zece sunt:     

1. Toute ma vie (r. Pierre Ferrière, Franta, 2009)
2. Telling Lies (r. Simon Ellis, UK, 2001)
3. The New Tenants (r. Joachim Back, US/Danemarca, 2009)
4. Heavy Metal Drummer (r. Luke Morris, Toby MacDonald, UK, 2005)
5. L'homme sans tete (r. Juan Solanas, Franta, 2003)
6. Arret Demande (r. Thomas Perrier, Franta, 2007)
7. Des morceaux de ma femme (r. Frederic Pelle, Franta, 2000)
8. Comme le temps passe (r. Cathy Verney, Franta, 2009)
9. At the Ends of the Earth (r. Konstantin Bronzit, Rusia, 1999)
10. Merci (r. Christine Rabette, Belgia, 2003)

Concertul va incepe la orele 21.00, iar filmele la 22.00. Biletele se pot cumpara la intrare, costa 20 de lei si ofera acces la intreg programul serii: concert, filme si live cooking.

Un an intr-o seara: cele mai populare scurtmetraje la Uranus 144
Sambata, 17 iulie, ora 21.00
Cinema Uranus 144


Confectioneaza-ti singura margelele


La acest workshop vei invata modalitati de confectionare a margelelor, cum se insira, cum se prind, cu se monteaza incuietorile. Vei afla ce tip de materiale iti sunt necesare pentru a-ti confectiona singura accesoriile: tipuri de cheite, sarme, ate, clesti.

Materialele de baza folosite la workshop costa 20 lei.

Confectioneaza-ti singura margelele
Verde Cafe
Duminica, 18 iulie, intre orele 10:30 - 13:00


Femeia de ceara


Regia: Mihai Vantu si Daniel Ionescu
Cu: Lacramioara Brecea

In spatele unui personaj dramatic absolut tulburator se ascund intentii ce isi au menirea de a aminti oamenilor cateva notiuni despre umanitate, dragoste materna, divinitate, sacru. Cum le vor fi servite aceste notiuni? Oferindu-le contemporanilor nostri ceea ce cauta si servesc cu atata inflacarare: duritate, imagini tulburatoare, chiar socante.

Femeia de ceara
Centrul Cultural Nicolae Balcescu
Duminica, 18 iulie, ora 19:00
Intrarea libera
durata: 1 ora
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod