Week-end de reciclat haine și bijuterii

După goana cumpărăturilor de la sfârșit de an, o reorganizare a garderobei este binevenită. Fie în plus, fie în minus. Sau și una și alta. Pentru asta există Yard Sale, eveniment care se va

yard-saleDupă goana cumpărăturilor de la sfârșit de an, o reorganizare a garderobei este binevenită. Fie în plus, fie în minus. Sau și una și alta. Pentru asta există Yard Sale, eveniment care se va petrece în week-end ( 17 și 18  ianuarie) la Dianei 4.

Luați-vă prietenele și mergeți la cel mai eco-chic eveniment din oraș. Descoperirile și chilipirurile sunt toate adunate la demisolul din strada Dianei nr. 4, de la ora 10.30 până seara la 18:00. Sâmbătă negociați, probați, trageți-vă sufletul în fața unei ciocolate calde și a unui brunch detox, pentru că duminică e altă zi de căutări fashionistice cu buget redus.

Fiecare zi are expozanți diferiți, fiecare zi are alte surprize.

La Yard Sale se primesc și donații.

Dacă aveți haine, accesorii sau electrocasnice de care v-ați plictisit sau nu mai au loc prin casă, aduceți-le la Yard Sale. Toate vor ajunge la Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București, care le repartizează cazurilor sociale și Magazinului Comunitar, de unde șomerii și oamenii fără adăpost își pot lua haine fără bani.

Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea notiunii de „Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” și în România, printre tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare.

*****

Pentru a putea vinde în cadrul Yard Sale este necesară o înscriere prealabilă la contact@gabiurda.ro.Urmăriți evenimentul pe Facebook

Oricine poate veni să vândă diverse lucruri: haine, bijuterii,  obiecte decorative, pantofi, accesorii pentru casă, cărți, viniluri, casete etc, mobilier de mici dimensiuni, aparate electrocsnice de mici dimensiuni, biciclete etc.

Regulile sunt următoarele:

- hainele să fie într-o stare bună sau foarte bună, curate, călcate;

- prețurile trebuie să rămână modice; nu mergem pe ideea de comerț, ci de recirculare, de reciclare: hainele care ție nu îți mai plac pot deveni preferatele altcuiva;

- nu se acceptă haine sau obiecte pe care le-am cumparat în scopul comercializării, revânzării.

 

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod