Week-end cu câini, pisici și pitici

Dacă încă nu ați dat în febra cumpărăturilor sau a pregătirilor de Crăciun vă propun trei modalități de a vă petrece week-end-ul, tocmai bune de întins zâmbete pe față și de relaxat

Dacă încă nu ați dat în febra cumpărăturilor sau a pregătirilor de Crăciun vă propun trei modalități de a vă petrece week-end-ul, tocmai bune de întins zâmbete pe față și de relaxat zona dintre sprâncene.

Cafeneaua cu pisici, ediție de Crăciun

cafenea_iarna_2014_pisici-05

Multe pisici, atât mari, cât și mai mici, se pregătesc să primească de la Moş Crăciun cel mai frumos cadou: o familie! Dacă vă doriți o pisică sau știți pe cineva care ar vrea să devină sclav de mâță, mergeți la Cafeneaua cu pisici ce va avea loc duminică, 14 decembrie, între orele 13:00-19:00, la Morgan La Dud (zona Piața Rosetti, str. Speranței nr.7).

Pisicuţele Camerei cu Pisici (un proiect al unor voluntari care iubesc pisicile, le adună de pe străzi și le găzduiesc până la adopție) vin acasă la voi gata deparazitate, vaccinate şi, unele şi sterilizate, iar ca surpriza să fie totală, ele au trecut şi pe la şcoală, astfel încât ştiu să folosească litiera şi au carneţel de sănătate.
Dacă nu vreți să adoptați o pisică, puteţi să le ajutaţi pe celelalte, cumpărând Calendarul Camerei cu pisici 2015.

Cu siguranţă fiecare lună vă va înveseli cu imaginea unei pisici salvate. Evenimentul pune la bătaie și niscai prăjituri care mai de care mai gustoase. Banii strânşi din vânzarea lor vor ajuta la cumpararea de mâncare și pentru pisicile care nu-și vor găsi familii la eveniment.

Dacă doriți, puteți face și cadouri pisicilor, fie în hrană (umedă sau uscată), fie în obiecte (noi sau folosite) utile lor: transportoare, jucării, sisaluri, perne sau orice consideraţi ca le-ar face viața mai frumoasa până la adopție.

Detalii pe pagina evenimentului.

Atelier de decorațiuni pentru Crăciun

Copiii pentru care părinții sunt în căutare de activități pot participa, într-unul dintre week-end-urile care au mai rămas până la Crăciun, la un atelier la care vor învăța să confecționeze cele mai creative ornamente și  decorațiuni de sezon. Vor coase şi vor decora forme colorate din fetru, vor modela și picta decorațiuni de brad din lut.

Atelierele vor avea loc sâmbăta și duminica, puteți înscrie copiii la grupa de la ora 11.30 (sâmbătă) şi 10.00 (duminică) sau la grupa de la ora 15.00, grupa de vârstă fiind aceeași, de 6-14 ani.

Sâmbătă, 13 decembrie, duminică, 14 decembrie – ateliere de decoraţiuni din fetru, carton şi lut

Sâmbătă, 20 decembrie şi duminică, 21 decembrie – decoraţiuni şi figurine din lut

Adresa la care au loc atelierele este: Studio Creativ, Bdul Ferdinand, nr.

5A, etaj 1 (zona Rond Izvorul Rece/Pache Protopopescu, în dreptul Bisericii Grecești). Durata unui atelier este de 2 ore.

Participarea se face pe bază de înscriere prin: e-mail: contact@studio-creativ.ro

Distracții canine în parcul Crângași

Clubul Câinilor Utilitari, o asociație de oameni inimoși care antrenează câini pentru căutarea și salvarea oamenilor prinși în situații de risc (cutremure, avalanșe), împlinește 4 ani de existență și organizează cu ocazia asta o petrecere pentru câini și pentru stăpânii lor.

Dacă aveți deja un câine îl puteți duce mâine în Parcul Crângași ca să se distreze cu ceilalți câini sau să învețe ceva trucuri de la cei dresați. Dacă nu aveți câine, dar vă doriți, îi iubiți sau aveți un copil care tânjește după un animal de companie, sărbătoarea de mâine e o ocazie bună să vă faceți o idee despre ce înseamnă să ai un câine pe lângă casă.

Programul începe la ora 11.00 și poate fi găsit detaliat aici.

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod