Vonda Shepard si doua piese de teatru, intr-o zi de miercuri

Este miercuri, semn ca am ajuns la mijloc de saptamana si ne indreptam usor, dar sigur, spre week-end. Petrece dimineata cu micului tau la o piesa de teatru, iar pe seara mergi la un concert sau, poate, la o alta piesa de teatru. Iata recomandarile mele:

Este miercuri, semn ca am ajuns la mijloc de saptamana si ne indrepta usor, dar sigur, spre week-end. Petrece dimineata cu micului tau la o piesa de teatru, iar pe seara mergi la un concert sau, poate, la o alta piesa de teatru. Iata recomandarile mele:

Nu rata concertul Vonda Shepard


Miercuri, 18 februarie, Vonda Shepard, interpreta piesei care asigura coloana sonora a serialului "Ally McBeal", sustine un concert la Sala Palatului, care face parte din turneul de promovare a noului sau album, "From the Sun".

Daca te grabesti, mai poti gasi bilete pe www.bilete.ro si www.ticketpoint.ro, preturile fiind cuprinse intre 80, 100, 130 si 160 de lei, in functie de categorie.

Teatru pentru oameni mari...

Ce zici de o piesa de teatru la Bulandra? Iti recomand "Casatoria", de Gogol, incepand cu ora 19.00.
Regia: Yuriy Kordonskiy
Distributie: Andreea Bibiri, Irina Petrescu, Mariana Mihut, Cornel Scripcaru, Razvan Vasilescu, Doru Ana, Ionel Mihailescu, Victor Rebengiuc (nominalizare Uniter 2004 pentru cel mai bun actor in rol secundar), Marius Chivu, Ana Ioana Macaria si Serban Pavlu.
Decoruri: Mihai Madescu
Costume: Maria Miu
Pret bilete: 26,50 lei, 13,25 lei (redus).

Teatru pentru oameni mici...

 
Miercuri, 18 februarie, la Palatul National al Copiilor, incepand cu oara 10.00, se joaca "Nenea Iancu povesteste", adaptare de Ion Lucian, dupa schitele "Art. 214", "Five o'clock" si "Un pedagog de scoala noua", de Ion Luca Caragiale
Regia: Victor Radovici
Distributie: Ciprian Cojenel, Victor Radovici, Silvana Ionescu, Annemary Ziegler, Robert Robert Emanuel, Mihaela Coveseanu, Marian Radulescu, Cosmina Dobrota, Bogdan Nita, Liliana Tofan si Anne Marie Zaharia.
Pret bilete: 6,825 lei, 5,75 lei (grupuri organizate).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod