Vineri, un film, o expozitie, o petrecere

Cam acestea sunr recomandarile inainte de weekend. "Activitate paranormala", spre exemplu, este o pelicula care spune povestea lui Katie si a lui Micah.
Cam acestea sunr recomandarile inainte de weekend. "Activitate paranormala", spre exemplu, este o pelicula care spune povestea lui Katie si a lui Micah. Cei doi formeaza un cuplu ca oricare altul, doar ca ea ascunde un secret mai putin obisnuit: este urmarita de o prezenta nevazuta, care ii apare periodic noaptea, de cand avea 8 ani. Acest lucru nu poate ramane un secret la nesfarsit, pentru ca de cand locuieste cu iubitul ei, episoadele nocturne s-au inrautatit.

Sceptic la inceput, dar curios, Micah isi cumpara o camera performanta si e decis sa inregistreze orice activitate suspecta care se intampla pe timpul noptii.
De la fascinatie, ajunge treptat la obsesie, iar ceea ce vor afla vazand casetele este pur si simplu socant.

Pelicula ruleaza la cinematografe, dupa urmatorul program:

Cityplex
Vineri, 15 Ianuarie 2010 13:00 17:00 23:00

The Light Cinema
Vineri, 15 Ianuarie 2010 15:00 18:40 22:55

Movieplex
Vineri, 15 Ianuarie 2010 17:45 22:00

Cinema City Cotroceni
Vineri, 15 Ianuarie 2010 20:15 22:15

Hollywood Multiplex
Vineri, 15 Ianuarie 2010 21:15 23:15

Pentru cele dintre voi care sunteti interesate de arta, va propun sa mergeti la expozitia de pictura "Kingsley Nwabia - Nigeria".

Kingsley Nwabia este un tanar artist din Nigeria, de 32 de ani, care, in prezent, locuieste in Bucuresti.
Kingsley a participat la cateva expozitii internationale de grup si doua expozitii individuale in Romania. In 2008 a castigat premiul al treilea la expozitia Crucii Rosii organizata la Haga in Olanda, expozitie ce a avut ca scop strangerea de fonduri pentru activitatile de ajutorare a victimelor de razboi din intreaga lume.

Arta lui Kingsley prezinta un amestec de teme africane si europene, lucrarile lui fiind preponderent in ulei, dar si cateva in carbune.
In lucrarile sale, Kingsley impartaseste imagini de viata asa cum le experimenteaza impreuna cu toti cei ce participa la ea, printr-o compozitie si tehnica unica de a-si exprima ideile prin arta.


Pe cel mic il poti duce, in aceeasi zi, la teatru. Teatrul Tandarica pune in scena piesa "Uriasul cel bun si prietenos", incepand cu ora 10.00. Sophie, o fetita care traieste la orfelinat, descopera ca uriasii chiar exista cu adevarat, iar cel mai prietenos dintre ei (numit UBP), devine tovarasul ei.

Impreuna vor avea parte de aventuri minunate si vor lupta din rasputeri cu cei care ameninta sa distruga specia umana, uriasii cei rai. UBP detinea secretul viselor bune pe care le imprastia in camerele copiilor cuminti. Sophie si prietenul ei pun la cale un plan de salvare la care o coopteaza si pe regina.
Totul se termina cu bine, uriasul primeste o casa si un profesor de engleza, iar Sophie va fi mereu alaturi de el. Cu ajutorul personajelor veti intra intr-o lume fabuloasa, unde este totul este posibil si orice vis e cu putinta.


La final iti spun ca poti merge la o petrecere in oras. In PLACH FRIENDS&COFFEE are loc "Party Girls Night Out", incepand cu ora 15.00. Shot-uri gratis si un mini bufet plin de feminism gastronomic.
14 Ianuarie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod