Vineri te poti intalni cu Ruxandra Dragomir

Ruxandra Dragomir alaturi de cele mai bune jucatoare de tenis feminin (under 16) din Europa, Elena Cadar si Simona Ionescu, deschid MiniOlympics.
Ruxandra Dragomir alaturi de cele mai bune jucatoare de tenis feminin (under 16) din Europa, Elena Cadar si Simona Ionescu, deschid MiniOlympics. Competitia pentru copii din cadrul Superbebe Expo Show incepe maine, 11 iunie, de la ora 11:00.

Intrecerea se va desfasura zilnic, incepand cu 11 si pana pe 13 iunie in parcul Circului. Cei mici se vor intrece la proba de viteza cu oul in lingura, se vor distra la proba scaunelor muzicale sau la cea de popice. Bebelusii vor avea si ei probele lor: proba de viteza la mersul de-a buselea sau cea de viteza in premergator. Finalele intrecerilor sportive pentru copii vor avea loc duminica, 13 iunie, cand marii castigatori vor primi abonamente la tenis oferite de Federatia Romana de Tenis si partenerul oficial - Devin – "Apa pura de izvor", plus abonamente la piscina si zeci de alte premii.
Programul intrecerii in attach.

Superbebe Expo Show se desfasoara in perioada 10-13 iunie in foaierul Circului Globus din Capitala. Programul de vizitare este zilnic de la ora 10:00 la ora 20:00. Pretul unui bilet este de 5 ron. Copiii sub 12 ani au acces gratuit.

Tot vineri poti merge la o petrecere in club Maya, unde organizatorii  va asteapta sa va indragostiti incepand cu 20:00. Atmosfera magica, multa voie buna, muzica variata, animatoare, seara dedicata sufletelor vesnic tinere, toate acestea iti vor fi un bun companion.


De asemenea, nu trebuie sa ratezi nici piesa de teatru "Contesa Marita", care se joaca la Teatrul National de Opereta, incepand cu ora 19.00. Actiunea se petrece pe domeniul de la tara al contesei Marita.  Recent angajatul administrator al domeniului este de fapt Contele Tassilo Endrody-Wittenburg, silit de scapatarea familiei sa preia o asemenea slujba pentru a-i asigura surorii lui Lisa o zestre onorabila.

Marita este o tanara, frumoasa si bogata vaduva.
Exasperata de numerosii pretendenti manati de interese financiare, ea isi anuntase in ziare logodna cu un oarecare baron Jupan, personaj din opereta Voievodul tiganilor de Johann Strauss si pentru credibilitate, vine la mosie sa-si celebreze logodna fictiva.
Numai ca exista aievea un Jupan, mare crai si mare cheltuitor, care vede in casatoria cu Marita solutia tuturor problemelor si se si infatiseaza. Contesa nu este interesata de noul petitor, ci se simte intai intrigata, apoi atrasa de noul administrator. Tassilo o descopera cu uimire printre musafiri pe Lisa si o implora sa nu ii dezvaluie identitatea. in semn de bunatate, Marita ii trimite vin lui Tassilo, care, ranit de asemenea gest, isi deplange in cantec soarta. Marita ii cere sa repete cantecul in fata invitatilor, Tassilo refuza, iar contesa il concediaza.
Manja ii ghiceste contesei ca in mai putin de o luna se va indragosti de un barbat de vita nobila. Pentru a evita asemenea posibilitate, Marita decide sa petreaca o luna incheiata la mosie, departe de cercurile aristocratice.

Doamnele invitate intervin in favoarea lui Tassilo, pe care il apreciaza pentru infatisare si alese purtari si o roaga pe Marita sa il pastreze. De fapt, el nu ramane indiferent stapanei, care regreta ca ierarhia sociala ii desparte. Iotza si Jupan se coalizeaza impotriva administratorului: Iotza pretinde ca administratorul se da drept nobil si ca Lisa ii e iubita, iar Jupan aduce drept proba o scrisoare sustrasa din camera lui Tassilo in care acesta ii scria unui prieten despre bucuria revederii cu Lisa si despre grija fata de zestre. Contesa il insulta si il concediaza din nou pe Tassilo.
Cand Tassilo da sa iasa, tocmai intra Lisa si din scurtul lor dialog reiese ca sunt frati.

Dupa plecarea lui Tassilo, Bozena ii dezvaluie Maritei adevarata identitate a administratorului si ii spune ca numai priceperea si corectitudinea lui reusisera sa salveze mosia grav periclitata de defunctul ei sot. Chemat printr-o telegrama a Bozenei semnata in numele Maritei, Tassilo revine. Lucrurile e limpezesc, Tassilo o imbratiseaza pe contesa, Jupan ii cere Lisei, mana si totul se incheie fericit.
10 Iunie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod