Vineri petrecem de zor

Ne pregatim pentru weekend cu evenimente unul si unul. Pe langa mult asteptatul Sonisphere care isi deschide "portile" vineri, mai avem si alte petreceri, tinand cont de gusturile muzicale. Iata ce-ti recomanda Eva.ro:

Ne pregatim pentru weekend cu evenimente unul si unul. Pe langa mult asteptatul Sonisphere care isi deschide "portile" vineri, mai avem si alte petreceri, tinand cont de gusturile muzicale. Iata ce-ti recomanda Eva.ro:

Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival


Tuborg Green Fest se desfasoara in perioada 25-27 iunie, la RomExpo Bucuresti. Trei zile consecutive de rock adevarat si variat, pe gusturile tuturor. Prima seara a festivalului incepe in forta cu Manowar, Vollbeat, Accept, Paradise Lost, Orphaned Land. Biletele pentru aceasta seara costa dupa cum urmeaza: 371 ron (VIP), 233,20 ron (Golden Circle), 127, 20 ron (Normal Circle).

Accesul la festival se poate face si pe baza unui abonament pe 3 zile, care poate fi achizitionat la urmatoarele preturi (in functie de pozitionarea in spatiul rezervat publicului): 519, 40 ron (Golden Circle), 371 ron (Normal Circle), 625,40 ron (VIP + merchandising bag).

Mai multe detalii despre concerte gasesti AICI.

 

Lansare cu show Catalin Botezatu si aniversare la Crush Mamaia


Vineri, 25 iunie are loc aniversarea a trei ani de existenta a clubului Summer Crush Mamaia, iar sambata, 26 iunie, lansarea uneia dintre cele mai moderne plaje de pe litoralul romanesc Crush Beach Mamaia, situata chiar in portiunea de plaja din fata clubului. Lansarea se face cu un supershow pregatit in cele mai mici detalii de Catalin Botezatu. Incepand din acest an, clubul Summer Crush din Mamaia s-a asociat cu Catalin Botezatu, care va patrona o serie de evenimente de inalta clasa ce se vor desfasura in club. Rezervarile le poti face apeland: 0724.918.263, 0733.988.556

 

Concert Gotan Project in Romania


Celebra trupa de electro-tango Gotan Project canta la Sala Palatului in Bucuresti. Spectacolul incepe la ora 20.00, iar accesul in Sala Palatului este permis incepand cu ora 19.00.

Concertul este organizat de Events. Trio-ul Gotan Project, format din francezul Philippe Cohen Solal, argentinianul Eduardo Makaroff si suedezul Christoph H. Müller, este dovada clara ca vinul vechi - tangoul - isi pastreaza esenta si in sticla noua - Gotan Project care tine sus stindardul del Nuevo Tango in secolul 21.

Gotan Project au in spate 11 ani de cariera si peste 2 milioane de albume vandute. Spectacolul din Capitala este inclus in turneul european de promovare al ultimului album semnat de Gotan Project, „Tango 3.0”, lansat pe piata la inceputul acestui an.

Locatia: Sala Palatului, Bucuresti
Data: 25 iunie 2010
Ora: 20.00
Bilete: 120, 160, 210 sau 250 lei, in functie de categorie, mai pot fi achizitionate online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua nationala Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange si librariile Carturesti).

 

Arena Dnb Summerfest


Primul festival open air de drum and bass din Bucuresti se desfasoara pe 25 si 26 iunie. Vor participa artistii internationali: Camo & Krooked, Qemists, Danny Byrd si Snitchbros.

Pe lista se mai afla inca 15 artisti romani de gen. Vineri, pe 25 iunie ii vezi pe: QEMISTS (NINJA TUNE | UK) si CAMO & KROOKED (Renegade Hardware, Hospital Records, Viper | AT), iar sambata, in a doua seara a festivalului ii poti vedea pe SNITCHBROS (URBAN ART FORMS | AT) si DANNY BYRD (Hospital Records | UK).

Locatia: Arenele Romane, Bucuresti
Perioada: 25 Iun 2010 18:00 - 26 Iun 2010
Ora: 18.00
Bilete: 40 lei/abonament pentru 2 zile cumparat in avans la Base sau Boarder’s sau 30 lei/in fiecare seara la poarta (incepand cu ora 18:00 in fiecare din cele 2 zile de festival).

24 Iunie 2010
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Maricica Steriade pe 24 Iun 2010, 17:00
    Sonisphere

    Abia astept sa-i vad pe zeii metalului, Manowar, imbracati in piele si lanturi

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod