Vineri: concerte si shopping

Incepe-ti weekend-ul in forta! Iata evenimentele recomandate de Eva.ro.
Incepe-ti weekend-ul in forta! Iata evenimentele recomandate de Eva.ro.


Expozitii: Fotografie de Noapte

Casa de Cultura a Studentilor
21 iunie 11:00 - 15 iulie 19:00


In holul CCS poti vizita expozitia colectiva a Clubului de Fotografie al Casei de Cultura a Studentilor din Bucuresti. Expun: Adrian Negoita, Alex Anghel, Ana-Maria Capatana, Claudia Enescu, Cristian Zamfirescu, Eros Nicolau, Ionut B, Sorin Calin, Sorin Vasilescu. Intrarea este libera!


Concert Anna Lesko

Turabo Society Club

Vineri esti asteptata la Turabo Summer Club sa petreci alaturi de Anna Lesko. Transforma-ti noaptea intr-o petrecere incendiara! Intrarea este libera.


Party Sezon de mari reduceri

Baneasa Shopping City

Sezonul reducerilor incepe la Baneasa Shopping City pe 2 iulie, printr-o petrecere in care magazinele sunt deschise pana la 2 noaptea. Vizitatorii Baneasa Shopping City din seara de 2 iulie in mall beneficiaza de mari discounturi, iar pasionatii de fotbal urmaresc la Baneasa Drive In Cinema gratuit pe 2, 3, 6, 7, 10 si 11 iulie de la ora 21:30, sferturile, semifinalele si finalele Campionatului Mondial de Fotbal 2010.

La Mojito Night Shopping Party, incepand cu ora 18:00, in Baneasa Shopping City se da startul petrecerii si ofertei extinse de reduceri. Haine, accesorii, lenjerie, decoratiuni interioare, echipamente de sport, cosmetice si bijuterii, toate pot fi cumparate la preturi speciale. In plus, la fiecare 15 minute, cei prezenti in mall pot participa la tombola.

Magazinele din Baneasa Shopping City si Feeria au discounturi speciale de pana la 70% la produsele din colectia primavara/vara.
1 Iulie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod