Vernisajul expozitie "Fizionomia gradinii"

Galeria "Veroniki Art te invita miercuri, 29 octombrie, intre orele 18.00 - 20.00, la vernisajul expozitiei Mirelei Traistaru - "Fizionomia gradinii"...
Galeria "Veroniki Art te invita miercuri, 29 octombrie, intre orele 18.00 - 20.00, la vernisajul expozitiei Mirelei Traistaru - "Fizionomia gradinii".
 
Pentru Mirela Traistaru gradina este un microcosmos, o lume personalizata prin gestul sau de a marca unghiurile privirii. Este o lume reala, dar controlata. O scenografie pe care ea o descopera in mediul ambiant si in care intervine, nu doar prin decupaje, ci si prin stabilirea unei relatii directe cu acesta.

Ea construieste totul din perspectiva unei imagini integratoare, pe care in acest moment am putea sa o privim ca pe un manifest ce trebuie sa trezeasca omenirea din artificialitatea in care traieste.
Miracolul naturii este un fapt pe care il descoperim zi de zi, el ramane in continuare sursa inepuizabila chiar ii pentru o lume ce a avut iluzia pentru o clipa ca il poate ignora.

Spectacolul naturii este pus in directa legatura cu frumosul feminin. Prezenta la vernisajul expozitiei a unui grup de manechine, intr-un spectacol gandit de Matei Mico ofera imaginea completa a femeii - gradina, femeii - floare, prin interventiile de bodypainting ale Mirelei Traistaru.
 
Miercuri, 29 octombrie, intre orele 18.00 - 20.00
Galeria Veroniki Art (Intrarea Murmurului nr.2, Bucuresti)
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod