Vernisaj "Secvente IV"

Cu ocazia implinirii a doi ani de activitate, Galeria Veroniki Art te invita la vernisajul expozitiei "Secvente IV", in cadrul careia vor fi expuse lucrari din cele peste 20 de expozitii gazduite...
Cu ocazia implinirii a doi ani de activitate, Galeria Veroniki Art te invita la vernisajul expozitiei "Secvente IV", in cadrul careia vor fi expuse lucrari din cele peste 20 de expozitii gazduite pana in prezent.

Galeria "Veroniki Art" implineste doi ani de activitate. In aceasta perioada, in spatiul generos al galeriei s-au deschis douazeci si trei de expozitii, au expus artisti importanti din toata tara, reprezentand generatiile anilor 70-80, dar si tineri artisti. Cu prilejul fiecarei expozitii a fost realizat un catalog, iar la sfarsitul fiecarui an Galeria "Veroniki Art" editeaza albumul galeriei.

Prin programul si strategia abordata galeria a reusit sa se impuna in peisajul nostru cultural.
Intr-un sondaj realizat la inceputul acestui an de catre ziarul Romania Libera, ea a fost clasata pe locul al treilea in topul galeriilor bucurestene.

Joi, 19 iunie, intre orele 18.00 - 20.00, va avea loc vernisajul expozitiei "Secvente IV" cu lucrari ale artistilor care au expus la Galeria Veroniki Art. Cu acest prilej va fi lansat cel de al doilea album editat de Galeria Veroniki Art, o trecere in revista a activitatii galeriei in texte si imagini.

Vernisaj "Secvente IV"
Joi, 19 iunie, orele 18.00 - 20.00
Veroniki Art - Strada Murmurului nr.
2-4, Bucuresti
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod