Vernisaj "Poto & Cabengo" - Alina Popa & Irina Gheorghe

Luni, 16 iunie, de la ora 19.00, esti invitata la Galeria UNA, unde va avea loc vernisajul expozitiei "Poto & Cabengo" de Alina Popa si Irina Gheorghe.

Luni, 16 iunie, de la ora 19.00, esti invitata la Galeria UNA, unde va avea loc vernisajul expozitiei "Poto & Cabengo" de Alina Popa si Irina Gheorghe.
 
"Poto si Cabengo sunt doua gemene din Sudul Californiei care nu comunica cu cei din jur si isi inventeaza un limbaj propriu. Regizorul Jean-Pierre Gorin realizeaza in 1979 un documentar despre soarta lor; in final gemenele sunt normalizate prin supunerea la un proces de invatare care le rapeste nu numai din imaginatie dar si din fascinatia pe care o exercitau.

Aceasta istorie a fost punctul de plecare pentru o investigatie fotografica despre raportul eu-tu care poate deveni eu-eu, despre miscarea nesfarsita a privirii de la o figura la cealalta.

'Poto & Cabengo' este o serie de autoportrete duble inscenate in diferite locuri si situatii, un mod de a povesti intr-o locatie data istorii personale si fictive.

Discursul poate merge in multiple directii, este o poveste cu scenariu deschis, iar faptul ca proiectul este prezentat in plina desfasurare accentueaza nu doar importanta imaginilor autonome, dar si posibilele trasee narative intre acestea." Alina Popa & Irina Gheorghe (http://unagaleria.blogspot.com)

Vernisaj Poto & Cabengo - Alina Popa & Irina Gheorghe
Vernisaj: Luni, 16 iunie, ora 19.00
Work in progress
Durata expozitiei: 16 - 20 iunie 2008
UNAgaleria (Str.
G-ral Budisteanu nr. 10, Bucuresti)

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mimisor baiet pe 6 Oct 2008, 13:12
    ma intrebam

    si eu ma intrebam daca-s io asa da prost da nu mai inteleg arta asta foto, ca daca ma caut ,am si eu niste fotografii p'acas', poate le vor prezenta si p;ali meli. Nu ezitati sa ma contactati, am cada da baie mult mai faina si camera mea de camin e una gen "432" a lu' Mungiu, stiu arta cere sacrificii.

    0
    0

  • tudorel pe 24 Sep 2008, 13:31
    Stim de ce

    Alina Popa?!? Stim cu totii de ce. Este sustinuta de Thomas Ciulei, fiul adoptiv al D-lui. Liviu Ciulei. Contra unor servicii.....

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod