Valentine's Day este peste tot, weekendul aceasta

Intr-un weekend atat de special, in care toata lumea sarbatoreste dragostea, ce as fi putut sa-ti recomand decat petreceri, piese de teatru si un show de comedie.
Intr-un weekend atat de special, in care toata lumea sarbatoreste dragostea, ce as fi putut sa-ti recomand decat petreceri, piese de teatru si un show de comedie.

Valentine's Special Party in Turabo


In calatoria pe care o sa o faca weekendul asta, Cupidon poposeste si in Turabo. Acolo va avea loc petrecerea Valentine's Special Party. Daca nu mergi insotit, nu-i nicio problema, pentru ca aici iti poate iesi in cale alesul sau aleasa.

Data: 14 februarie

DJ Roger iti propunere o petrecere moderna


Te-ai gandit vreodata ca vei serba Ziua Indragostitilor pe ritmuri house? Ei bine, ai aceasta ocazie pe 14 februarie 2009, daca mergi in 100 Crossroads, incepand cu ora 21.00

Intrarea este libera

Dragoste multa, dar hai sa ne mai si calmam!


Poti sa incepi de duminica, 15 februarie, cand iti propun sa mergi la teatru. Ia-ti si copilul. pentru ca intra clar in targetul acestei piese. Asadar, piesa "Clovnii veseli" se joaca la Centrul Cultural Nicolae Balcescu, incepand cu ora 11.00. Pentru ca nu pot sa se hotarasca care dintre ei este mai invatat, mai frumos, mai descurcaret, clovnii Zambarici si Veselici se cearta in permanenta. Sa vedem daca prezenta copiilor o sa-i ajute sa-si rezolve problemele...

Locatia: Centrul Cultural Nicolae Balcescu
Data: 15 februarie
Ora: 11.00
Preturi bilete: 8 lei (adulti), 5 lei (copii)

Comedia, la sfarsit...


Te-ai iubit, ai fost la teatru pentru copii, acum a venit vremea sa si razi putin. Asadar, distractia este asigurata de Bogdan Dumitrescu, Constantin Lupescu, Doru Catanescu, Gabi Calinescu, Ioana de Hillerin si Irina Velcescu la Teatrul Arca. Spectacolul se numeste "Comedy Show" si incepe la ora 19.30.

Pret bilet: 20 Ron.

Happy Valentine!

13 Februarie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod