V-ați pregătit șifonierul de vară?

Pentru că gem mall-urile de rochii de vară, sunt sigură că multe dintre voi v-ați pus întrebarea - trecând încă o dată cardul prin POS-ul magazinului de haine - unde le mai pun și pe astea?

Pentru că gem mall-urile de rochii de vară, sunt sigură că multe dintre voi v-ați pus întrebarea - trecând încă o dată cardul prin POS-ul magazinului de haine - unde le mai pun și pe astea? Ei bine, nu le puteți pune pe toate pe voi, nu? ;) Așadar, o șansă nesperată pentru șifonierele voastre ar fi colecta de haine din Parcul Eroilor, în apropierea gurii de metrou cu același nume.

Organizația Samusocial, care se ocupă de oamenii străzii, fie iarnă, fie vară, face și acum un apel ca să-i donați ce vă prisosește sau nu mai purtați.

E vorba despre haine, în bună stare, pe care sunteți rugate să le duceți în locul amintit, sâmbăta asta, între orele 10.00 -16.00. Se primesc haine de orice fel, de copii, bunici, bărbați sau femei.

Nu numai Samusocial va fi beneficiara de data asta, ci și Fluens, care are în grijă centre de copii abandonați și centre de bătrâni. Mai exact, hainele vor ajunge la centrul Robin Hood, Complexul Sfântul Spiridon, Centrul Harap Alb, Adăpostul de zi și de noapte pentru copiii abandonați și copii care trăiesc în stradă, Casa Speranța și Centrul de zi Sfântul Vasile, precum și la copiii din familii sărace și la Centrul de îngrijire și asistență pentru vârstnici nr.

1.

Dat fiind că e vorba și de copii, sunt binevenite și jucăriile. Nu e cazul să amintesc de faptul că hainele ar trebui să fie curate. Iar după ce donați hainele puteți să vă alăturați Paradei diversității, ca să susțineți mișcarea gay. dacă doriți, bineînțeles. Week-end plăcut!

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod