Un weekend plin de distracţie



Duminică, 26 septembrie


Spectacol Drum Up
Tete-a-Tete Coffee Art & Chill
Ora: 21.00

Intrare: 20 lei
Rezervări: 0728 668 463

Orlando Petriceanu, Pavel Barsan, Mihai Axinte îţî promit un show exploziv ce îmbină perfect teatrul şi muzica.


Hai să alergăm împreună la Crosul Petrom!

Astăzi, în Piaţa Cosntituţiei, va avea loc cea de-a V-a ediţie a Crosului Petrom. Dacă aţi vrea să faceţi mişcare în această dimineaţă de duminică, evenimentul este cel mai potrivit.


Competiţia se va desfăşura în jurul Palatului Parlamentului. Traseul, de aproximativ 4 kilometri, este următorul: Bulevardul Libertăţii, Calea 13 Septembrie, Strada Izvor, Bulevardul Naţiunile Unite, cu sosire pe Bulevardul Libertăţii, intersecţia cu Bulevardul Unirii.

Startul Crosului se va da la ora 11:00, iar concurenţii se pot înscrie în Piaţa Constituţiei, începând cu ora 8:30. Categoriile de vârstă sunt: juniori (cu două subcategorii: 10-14 ani şi 15-18 ani), seniori (cu trei subcategorii: 19-34 ani, 35-44 ani, 45-59 ani) şi veterani (peste 60 de ani).

Crosul Petrom a devenit deja o tradiţie printre pasionaţii de sport.
La fel şi iniţiativa Petrom de a construi un metru de pistă de biciclete pentru fiecare alergător sosit la start. În urma ediţiilor din 2008 şi 2009, parteneriatul dintre Petrom şi participanţii la Cros s-a concretizat în amenajarea a două piste pentru biciclete, cu o lungime totală de 4200 de metri, în Parcurile Herăstrău şi Titan.

Piaţa Constituţiei va oferi astăzi pasionaţilor de sport o experienţă sportivă completă, participând la diferite activităţi şi asistând la demonstraţii artistice: escaladă, lupte, fitness, ciclism, tenis, baschet, freestyle football, kangoo jumps, rolling balls.

Concert Furnaze
Silver Church
Ora: 19.00

Line up:

Furnaze (Marea Britanie, old school/thrash metal);
Delusive Dawn (Germania, old school/death metal);
Psychogod (Bucuresti, hardcore/death metal);
Progeria (Targoviste, old school/doom/death metal).
24 Septembrie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod